Vikend akcije

Nema više kataloga
Kako radi cjenoteka.ba

PREGLEDAJTE NAJNOVIJE VIKEND AKCIJE

Pripremite se za sljedeći odlazak u kupovinu uz cjenoteka.ba odaberite omiljenog prodavača i pregledajte najnovije vikend akcije.

PRONAĐITE NAJBOLJE AKCIJE

Pronađite proizvode koji vas najviše zanimaju: odaberite kategoriju, prodavača ili trgovinu i provjerite cjene proizvoda u njihovim najnovijim katalozima.

KUPITE U PRODAVNICI

Pronađite najbližu prodavnicu: koristite mapu da otkrijete lokacije trgovina u Vašoj blizini zajedno s radnim vremenom trgovina.

VIKEND AKCIJA, SVE VIKEND AKCIJE I SNIŽENJA BLIZU TEBE

Cjenoteka.ba je web stranica koja prati najnovije kataloge, sniženja i akcije raznih prodajnih lanaca u Bosni i Hercegovini. Svakodnevno objavljujemo nove akcije, kataloge, sniženja i vikend akcije iz Bingo, Robot, Konzum, FIS, Mercator i Tropic marketa. U ovom djelu web stranice fokusirali smo se na vikend akciju, koja je dostupna kod raznih prodajnih lanaca u Bosni i Hercegovini. Na cjenoteka.ba možete pronaći vikend akcije iz raznih prodajnih lanaca, a mi ćemo u nastavku detaljno obraditi neke od najpopularnijih.

Bingo vikend akcija

Bingo je jedan od najpopularnijih prodajnih lanaca u Bosni i Hercegovini, poznat po svojim akcijama i sniženjima. Bingo vikend akcija je svakako jedna od najpopularnijih među kupcima. Bingo vikend akcija traje 4 dana, četvrtak, petak, subota i nedjelja, a sve akcije može se pronaći na cjenoteka.ba. Obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući hranu, piće, kozmetiku, kućnu hemiju i još mnogo toga. Bingo akcija je odlična prilika za uštedu novca, a kupci je svakako ne bi trebali propustiti.

Konzum vikend akcija

Konzum je također jedan od popularnih prodajnih lanaca u Bosni i Hercegovini. Konzum vikend akcija traje do četvrtka do nedelje, a kupci mogu pronaći najnovije Konzum vikend akcije na cjenoteka.ba. Konzum akcija nudi razne proizvode, uključujući hranu, piće, voće i povrće, meso, mliječne proizvode i mnogo toga drugog. Konzum nudi odlične cijene za kvalitetne proizvode, što je sigurno dobitna kombinacija za sve kupce.

Robot vikend akcija

Robot je specijaliziran za prodaju kućanskih aparata i bijele tehnike, ali također nudi i druge proizvode, uključujući hranu i piće. Robot vikend akcija također se održava subotom i nedjeljom, a najnovije ponude Robot vikend akcije mogu se pronaći na cjenoteka.ba. Robot akcija nudi kupcima mogućnost da kupuju kućanske aparate i bijelu tehniku po povoljnim cijenama. Uz to, kupci mogu pronaći i razne druge proizvode u ponudi Robot akcije, uključujući hranu, piće, kozmetiku i još mnogo toga. Robot akcija je odlična prilika za kupce koji žele kupiti nove kućanske aparate i druge proizvode po povoljnim cijenama.

FIS vikend akcija

FIS je poznat po svojoj ponudi prehrambenih proizvoda i pića. FIS vikend akcija nudi kupcima veliki izbor proizvoda, uključujući svježe meso, voće i povrće, mliječne proizvode, grickalice i još mnogo toga. FIS akcija se održava subotom i nedjeljom, a kupci mogu pronaći najnovije ponude FIS akcije na cjenoteka.ba. Kupci koji žele uštedjeti novac prilikom kupovine prehrambenih proizvoda, svakako bi trebali istražiti ponude u FIS-u.

Tropic vikend akcija

Tropic je prodajni lanac poznat po svojoj ponudi prehrambenih proizvoda, pića i drugih proizvoda za kućanstvo. Tropic vikend akcija nudi kupcima mogućnost da kupuju po sniženim cijenama subotom i nedjeljom. Kupci mogu pronaći najnovije Tropic akcije na cjenoteka.ba. Tropic vikend akcija nudi širok izbor proizvoda, uključujući svježe voće i povrće, meso, mliječne proizvode, slatkiše i još mnogo toga. Tropic akcija je odlična prilika za sve kupce koji žele kupovati kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama. 

Vikend akcije su odlična prilika za kupce koji žele uštedjeti novac prilikom kupovine. Na cjenoteka.ba možete pronaći najnovije vikend akcije iz raznih prodajnih lanaca u Bosni i Hercegovini, uključujući Bingo, Konzum, Robot, FIS i Tropic. Ove akcije nude kupcima razne proizvode, uključujući hranu, piće, kućnu hemiju, kozmetiku, kućanske aparate i bijelu tehniku.

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.