Bingo vikend akcija od 09.11. do 12.11.

Ističe: 12.11.

Sniženje do: 43%

Bingo vikend akcija od 09.11. do 12.11. pruža neodoljive popuste na različite proizvode koji će zadovoljiti ukuse i potrebe svih kupaca. Iskoristite ovu priliku da uživate u visokokvalitetnim proizvodima po povoljnim cijenama!

Bingo vikend akcija od 09.11. do 12.11.

Bingo vikend akcija je ponuda koja donosi značajne popuste na različite proizvode u periodu od 9. do 12. novembra. Ovo je prilika za sve kupce da uštede novac na različitim proizvodima, uključujući meso i mesne prerađevine, mlijeko i mliječne proizvode, prehrambene proizvode, grickalice i pića, kao i kućnu hemiju. Ovdje su neke od fantastičnih ponuda koje se mogu pronaći u okviru ove Bingo vikend akcije.

Meso i mesne prerađevine

Juneća rebra kg – 10,45KM

Svježe juneće rebra po izuzetnoj cijeni od 10,45KM po kilogramu su izbor koji će zadovoljiti ljubitelje sočnih jela od mesa. Sa svojim visokokvalitetnim sastojcima, ovo meso je idealno za pripremu raznih specijaliteta.

Posebna pureća 500g – sniženo 24% – 2,75KM

Posebna pureća salama, sada snižena za 24%, donosi ukusnu i zdravu opciju za sve koji žele da uživaju u mesnim proizvodima. Ova ponuda pruža kvalitetnu hranu po povoljnoj cijeni.

Pileći narezak ovako 200g – sniženje 10% – 2,15KM

Smanjenje cijene ovog ukusnog pilećeg narezka za 10% omogućava kupcima da uživaju u visokokvalitetnom proizvodu po povoljnoj cijeni. Ovaj narezak je praktično pakovanje koje je pogodno za različite namjene u kuhinji.

Mlijeko i mliječni proizvodi

Kozije mlijeko 1l, Zbregov – sniženje 16% – 3,45KM

Sniženje od 16% na Zbregov kozije mlijeko nudi zdrav izbor mliječnog proizvoda po pristupačnoj cijeni. Ovo kvalitetno mlijeko je odličan izbor za sve koji preferiraju mliječne proizvode druge vrste.

Kiselo vrhnje za svježi sir 850g, Dukat – sniženo 14% – 4,95KM

Dukat kiselo vrhnje za svježi sir, sa smanjenom cijenom od 14%, predstavlja odličan izbor za sve koji žele dodatnu osvježavajuću notu u svojim jelima. Ovo vrhnje je savršeno za pripremu različitih specijaliteta.

Maslac 250g, Pandora – sniženje 17% – 4,95KM

Pandora maslac, sa smanjenjem cijene od 17%, je kvalitetan proizvod koji se ističe svojim bogatim okusom i teksturom. Ovaj maslac je idealan za različite namjene u kuhinji i dodavanje ukusa jelima.

Prehrambeni proizvodi

Pšenično brašno 25kg, Mlin Majić – 21,95KM

Pšenično brašno visokog kvaliteta iz Mlin Majića po cijeni od 21,95KM za 25 kilograma je sjajan izbor za sve one koji vole da sami prave peciva i druge pekarske proizvode. Ovo brašno garantuje visokokvalitetne rezultate u svakom pečenju.

Kafa 500g, Zlatna džezva – 8,45KM

Zlatna džezva kafa, sa svojom cijenom od 8,45KM za 500 grama, je idealan izbor za sve ljubitelje kafe koji cijene bogatstvo okusa i kvalitetan napitak. Ova kafa će sigurno osigurati svježinu i energiju svakog jutra.

Ajvar prženi 290g – Baš – sniženje 14% – 5,10KM

Baš prženi ajvar, smanjen za 14%, donosi tradicionalni ukus balkanske kuhinje po povoljnoj cijeni. Ovaj ajvar je savršen dodatak raznim jelima i obogatit će okuse svakog obroka.

Grickalice i pića

Čokolada Choco & Biscuit 300g, Milka – sniženje 42% – 4,25KM

Čokolada Choco & Biscuit brenda Milka, sada snižena za čak 42%, nudi savršenu kombinaciju čokolade i keksa koja će zadovoljiti sve sladokusce. Ova čokolada je idealna poslastica za svaku priliku.

Biskvit narandža 115g, SL – sniženje 10% – 0,90KM

Sniženje cijene biskvita sa ukusom narandže za 10% čini ovu poslasticu još privlačnijom za sve ljubitelje ukusnih grickalica. Ovaj biskvit će pružiti osvježavajući i sladak doživljaj u svakom zalogaju.

Sok Pepsi 2,5l – sniženje 16% – 2,70KM

Smanjenje cijene Pepsi soka za 16% čini ovaj osvježavajući napitak još privlačnijim za sve ljubitelje gaziranih pića. Ovaj sok će osigurati osvježenje i uživanje u svakom gutljaju.

Kućna hemija

Deterdžent za veš 20 pranja – Ariel – sniženje 11% – 12,45KM

Ariel deterdžent za veš, smanjen za 11%, donosi visokokvalitetno čišćenje i svježinu za svu odjeću. Ovaj deterdžent garantuje uklanjanje mrlja i ostavlja odjeću mekanom i mirisnom.

Tablete za mašinsko pranje suđa 30kom – sniženje 17% – 4,95KM

Sniženje cijene tableta za mašinsko pranje suđa za 17% omogućava uštedu pri održavanju čiste kuhinje. Ove tablete osiguravaju efikasno čišćenje i sjaj posuđa sa svakim ciklusom pranja.

Pasta za zube Sensitive 100ml, Sensodyne – sniženje 35% – 4,55KM

Sensodyne pasta za zube za osjetljive zube, sada snižena za 35%, pruža posebnu njegu za sve one sa osjetljivim zubima. Ova pasta garantuje zaštitu i osvježenje za zube i desni.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.