Vikend akcije u Bosni i Hercegovini

Nema više kataloga
Kako radi cjenoteka.ba

PREGLEDAJTE NAJNOVIJE VIKEND AKCIJE

Pripremite se za sljedeći odlazak u kupovinu uz cjenoteka.ba odaberite omiljenog prodavača i pregledajte najnovije vikend akcije.

PRONAĐITE NAJBOLJE AKCIJE

Pronađite proizvode koji vas najviše zanimaju: odaberite kategoriju, prodavača ili trgovinu i provjerite cjene proizvoda u njihovim najnovijim katalozima.

KUPITE U PRODAVNICI

Pronađite najbližu prodavnicu: koristite mapu da otkrijete lokacije trgovina u Vašoj blizini zajedno s radnim vremenom trgovina.

Vikend akcije u Bosni i Hercegovini: Pronađite najbolje ponude u trgovačkim lancima

Trgovački lanci u Bosni i Hercegovini, uključujući Bingo, Konzum, Robot, FIS i Tropic, nude vikend akcije koje su postale popularan način za kupovinu robe po povoljnijim cijenama. Ovi trgovački lanci prodaju širok asortiman proizvoda, uključujući prehrambene i hemijske proizvode, alate, posuđe, bijelu tehniku, audio i video tehniku, i ostalu robu široke potrošnje.

Kupovina tokom vikenda postala je omiljeni način kupovine za mnoge potrošače u Bosni i Hercegovini, a trgovački lanci su prepoznali potrebu za ovakvim ponudama. Vikend akcije u Bosni i Hercegovini su posebno popularne jer daju priliku potrošačima da uštede novac na raznim proizvodima, što je vrlo važno u današnjem ekonomski teškom vremenu.

U nastavku su navedene neke od najboljih vikend akcija koje se mogu naći u trgovačkim lancima u Bosni i Hercegovini.

Bingo – vikend akcije za sve

Bingo je jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini i nudi razne vikend akcije u svojim maloprodajnim objektima širom zemlje. Ovi vikend popusti uključuju velik broj proizvoda, od hrane i pića do kućnih potrepština i alata.

Neki od najpopularnijih proizvoda uključeni u vikend akcije u Bingo su meso, riba, voće, povrće, mliječni proizvodi, slatkiši i napici. Osim hrane, Bingo također nudi popuste na kućne potrepštine kao što su kuhinjski aparati, posuđe, posteljina i ručnici.

Konzum – vikend akcije za sve generacije

Konzum je također jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini i nudi razne vikend akcije u svojim maloprodajnim objektima širom zemlje. Ovi vikend popusti uključuju razne proizvode, od hrane i pića do kućnih potrepština i dječjih igračaka.

Neki od najpopularnijih proizvoda uključeni u vikend akcije u Konzumu su meso, voće, povrće, mliječni proizvodi, slatkiši i napici. Osim hrane, Konzum također nudi popuste na kućkućne potrepštine kao što su kuhinjski aparati, posuđe, posteljina i ručnici. Također, Konzum nudi popuste i na dječje igračke, knjige, odjeću i obuću.

Robot – vikend akcije

Robot vikend akcija je dostupna svakog vikenda, subotom i nedjeljom, a traje samo dva dana. Tokom ovog perioda kupci mogu pronaći odlične ponude na različitim proizvodima, uključujući prehrambene i hemijske artikle, alate, posuđe, bijelu tehniku, audio i video tehniku, peći na čvrsta goriva, opremu za kupatila i ostale robe široke potrošnje.

Robot vikend akcija je savršena prilika da kupci uštede novac na artiklima koje žele ili trebaju. Ovaj popust omogućava kupcima da dobiju kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama. Osim toga, kupci mogu uštediti vrijeme i novac na kupovini jer se Robot prodavnice nalaze u mnogim gradovima širom Bosne i Hercegovine.

FIS – vikend akcije

U okviru vikend akcije, FIS nudi popuste na prehrambene artikle. U FIS prodavnicama možete pronaći širok asortiman svježeg voća i povrća, mesnih proizvoda, mliječnih proizvoda, peciva i slatkiša. Ovi proizvodi su svakodnevno potrebni u svakom domaćinstvu, stoga je vikend akcija idealna prilika da se obnovi zaliha hrane po povoljnim cijenama.

Tropic – vikend akcije za prehrambene proizvode

Tropic vikend akcija se održava subotom i nedjeljom. Ova akcija obuhvata različite kategorije proizvoda, uključujući prehrambene proizvode, higijenske proizvode, kućne potrepštine i mnoge druge. Ukoliko želite kupovati kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama, Tropic vikend akcija je prava stvar za vas.

Trgovački lanci u Bosni i Hercegovini nude širok asortiman vikend akcija koje uključuju različite proizvode, od hrane i pića do kućnih potrepština, tehnoloških proizvoda i građevinskih materijala.

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.