Robot vikend akcija od 27.10. do 29.10.

Ističe: 29.10.

Sniženje do: 42%

Robot vikend akcija od 27.10. do 29.10. predstavlja izvanrednu priliku za kupce u Bosni i Hercegovini da ostvare značajne uštede prilikom nabavke raznovrsnih proizvoda. Od svježeg mesa i voća do prehrambenih proizvoda, grickalica, pića i kućne hemije, ova akcija nudi širok spektar proizvoda po povoljnim cijenama. Bez obzira na vaše prehrambene ili kućne potrebe, Robot vikend akcija nudi neodoljive popuste koji će zadovoljiti različite ukuse i preferencije. Iskoristite ovu priliku da obogatite svoju kuhinju i kućanstvo uz sjajne proizvode po izuzetno pristupačnim cijenama, dostupnim samo tijekom ovog vikenda. Ne propustite priliku da uštedite novac i istovremeno uživate u kvalitetnim proizvodima koje vam nudi Robot trgovinski lanac.

Robot vikend akcija od 27.10. do 29.10.

Robot je trgovinski lanac koji je postao prepoznatljiv po svojim vikend akcijama koje privlače pažnju mnogih kupaca u Bosni i Hercegovini. Ovog vikenda, od 27.10. do 29.10., Robot donosi neodoljive popuste na širok spektar proizvoda, uključujući meso i mesne prerađevine, voće i povrće, prehrambene proizvode, grickalice i pića te kućnu hemiju. U nastavku, detaljno ćemo istražiti najbolje ponude koje možete pronaći u sklopu ove vikend akcije.

Meso i mesne prerađevine

Pileća krila kg – 4,95KM

U potrazi ste za svježim pilećim krilima? Robot vikend akcija vam omogućava da nabavite kvalitetno pileće meso po izuzetno povoljnoj cijeni od 4,95KM po kilogramu. Bez obzira na to da li planirate roštilj ili pečenje u rerni, ova ponuda pruža izvrsnu priliku za pripremu ukusnih obroka bez prekomjernog opterećenja vašeg budžeta.

Mljeveno meso kg – 12,45KM

Za one koji preferiraju raznovrsnost u pripremi obroka, mljeveno meso je ključni sastojak brojnih jela. Uz ovu vikend akciju, Robot omogućava nabavku svježeg mljevenog mesa po cijeni od 12,45KM po kilogramu. Bez obzira da li se radi o pripremi sočnih hamburgera ili ukusnih lazanja, ova povoljna cijena čini vaše omiljene recepte još primamljivijima.

Pureći batak kg – 5,00KM

Ljubitelji purećeg mesa također će biti oduševljeni ponudom vikend akcije u trgovinskom lancu Robot. Sada možete nabaviti sočne pureće batake po izvrsnoj cijeni od 5,00KM po kilogramu. Ova prilika je nezaobilazna za sve koji žele uživati u zdravim obrocima uz minimalan uticaj na kućni budžet.

Voće i povrće

Jabuka gala kg – 1,50KM

Svježe voće je neizostavan dio uravnotežene ishrane, a Robot vikend akcija pruža sjajnu priliku za kupovinu sočnih jabuka gale po cijeni od samo 1,50KM po kilogramu. Ovo je sjajan način da osigurate svojim najmilijima zdrave grickalice uz minimalan uticaj na vaš džep.

Banana kg – 2,25KM

Banane su izvor energije i važan izbor za zdravu užinu. Zahvaljujući vikend akciji, možete nabaviti svježe banane po povoljnoj cijeni od 2,25KM po kilogramu. Bez obzira da li ih koristite kao brzu užinu ili ih dodajete u voćne smoothieje, ova cijena čini nabavku banana još primamljivijom.

Mandarina kg – 2.25KM

Mandarine su omiljeni jesenski plodovi koji su bogati vitaminom C i osvježavajućeg ukusa. U okviru vikend akcije, možete sebi i svojoj porodici priuštiti ukusne mandarine po cijeni od 2.25KM po kilogramu. Ova ponuda je neodoljiva za sve ljubitelje voća koji žele uživati u svježim i zdravim plodovima po pristupačnoj cijeni.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.