Bingo vikend akcija od 02.11. do 05.11.

Ističe: 05.11.

Sniženje do: 40%

Bingo vikend akcija od 02.11. do 05.11. donosi nevjerojatne popuste do čak 40% na širok spektar proizvoda. Od sočnih mesnih prerađevina do osvježavajućih pića, te kvalitetne kućne kemije, Bingo je pripremio bogatstvo izbora po povoljnim cijenama. U ovom članku detaljno istražujemo najnovije sniženja kako biste bili u toku s najnovijim prilikama za uštedu. Iskoristite ove neodoljive ponude i uživajte u kvalitetnim proizvodima po fantastičnim cijenama!

Bingo Vikend Akcija od 02.11. do 05.11.

Bingo, omiljeni market lanac u Bosni i Hercegovini, ponosno predstavlja svoju vikend akciju od 2. do 5. studenog. Spremili smo popuste na mnoge proizvode iz različitih kategorija kako biste mogli uštedjeti prilikom kupovine. U ovom članku, detaljno ćemo istražiti neke od najatraktivnijih ponuda u kategorijama mesa i mesnih prerađevina, mlijeka i mliječnih proizvoda, prehrambenih proizvoda, grickalica i pića, te kućne kemije. Proučit ćemo i najbolje ponude na single proizvodima, uz cijene i popuste koje nećete htjeti propustiti.

Meso i mesne prerađevine

Kokošija pašteta 95g Perfetta

Ako tražite ukusan i kvalitetan namaz za svoje sendviče, Kokošija pašteta Perfetta je odličan izbor. Ovaj proizvod je sada na popustu od 13% po cijeni od samo 1,30KM. Uživajte u bogatom okusu i štedite prilikom kupovine!

Pečenica 80g, Pik

Pečenica Pik je omiljeni izbor mnogih ljubitelja suhomesnatih proizvoda. Sada možete uštedjeti 14% jer je njezina cijena snižena na samo 3,30KM. Pravo zadovoljstvo za vaše nepce!

Pileća posebna 150g, Poli

Za ljubitelje pilećeg mesa, Pileća posebna od Polija je odličan izbor. Snižena cijena od 15% sada iznosi samo 1,95KM. Svoj omiljeni obrok pripremite s ovim sočnim pilećim proizvodom.

Mlijeko i mliječni proizvodi

Mliječni namaz original 150g, Dukatela

Dukatela nudi svoj originalni mliječni namaz po sniženoj cijeni od 15%, svega 1,95KM. S ovim namazom obogatite svoje sendviče ili ga koristite kao namaz za kruh – ukus je zagarantiran.

Svježi sir 450g, Smajić

Svježi sir Smajića sada je dostupan po cijeni od 2,85KM, uz popust od 14%. Ovaj svježi sir je savršen dodatak vašem doručku ili laganim obrocima.

Vrhnje za kuhanje 10% m.m. 500ml, Meggle

Vrhnje za kuhanje Meggle s udjelom masnoće od 10% može unaprijediti okus mnogih jela. Sada možete uštedjeti 17% jer je cijena snižena na samo 2,95KM. Dodajte vrhnje svojim omiljenim receptima i uživajte u bogatijem okusu.

Prehrambeni proizvodi

Pšenično brašno 25kg, Klas

Ako planirate peći svježe kruhove ili peciva, Klas nudi pšenično brašno u pakiranju od 25kg po cijeni od 22,45KM. Ovo je odlična prilika za sve ljubitelje pečenja.

Musli 1kg, Viala

Za zdrav doručak, musli je uvijek dobar izbor. Snižena cijena od 18% sada iznosi 5,95KM. Ovaj proizvod će vam osigurati potrebnu energiju za početak dana.

Pasirani paradajz 500ml, Bingo

Svoje omiljene recepte obogatite s Bingo pasiranim paradajzom, koji sada dolazi s popustom od 10%. Cijena ovog proizvoda je samo 1,35KM.

Grickalice i pića

Keks Plazma 600g, Bambi

Keks Plazma je već dugo omiljena grickalica mnogih. Sada možete uštedjeti 18% jer je cijena snižena na samo 6,95KM. Uživajte u hrskavom okusu Plazme i podijelite je sa svojim najdražima.

Gold flips 225g, Corn Flips

Gold flips Corn Flips su odličan izbor za sve ljubitelje slanih grickalica. Na ovaj proizvod sada možete ostvariti popust od 11%, a cijena iznosi 1,95KM. Dodatna uživancija uz omiljeni film ili sportski događaj.

Prirodna voda 1,5l, Sara

Za osvježenje odaberite prirodnu vodu Sara koja je sada na popustu od 21%. Cijena od samo 0,75KM za 1,5 litru prirodne vode je prava prilika za hidrataciju.

Kućna hemija

Deterdžent za veš 3kg, Arix Tenzo

Arix Tenzo deterdžent za veš sada dolazi po cijeni od 10,45KM. Održavajte svoju odjeću čistom i svježom uz ovaj kvalitetan proizvod.

Omekšivač za veš 65 pranja, Lenor

Omekšivač za veš Lenor sada je dostupan uz popust od 13%, po cijeni od 6,95KM. Vaša odjeća će biti mekana i mirisna nakon svakog pranja.

Gel za tuširanje 750ml, Dove

Dove gel za tuširanje je nježan prema koži, a sada možete uštedjeti 22% jer je cijena snižena na 5,45KM. Uživajte u svježini i hidrataciji tijekom svakog tuširanja.

Na Bingo vikend akcija od 02.11. do 05.11. možete pronaći izvrsne ponude na različitim proizvodima. Iskoristite ove prilike za uštedu i razveselite sebe i svoje najdraže omiljenim proizvodima po povoljnim cijenama. Ne propustite ovu priliku za povoljnu kupovinu!

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.