Sniženja u prodavnicama

Kako radi cjenoteka.ba

PREGLEDAJTE NAJNOVIJE KATALOGE

Pripremite se za sljedeći odlazak u kupovinu uz cjenoteka.ba odaberite omiljenog prodavača i pregledajte najnovije dostupne kataloge.

PRONAĐITE NAJBOLJE AKCIJE

Pronađite proizvode koji vas najviše zanimaju: odaberite kategoriju, prodavača ili trgovinu i provjerite cjene proizvoda u njihovim najnovijim katalozima.

KUPITE U PRODAVNICI

Pronađite najbližu prodavnicu: koristite mapu da otkrijete lokacije trgovina u Vašoj blizini zajedno s radnim vremenom trgovina.

PRONAĐITE SVE KATALOGE I SNIŽENJA U VAŠIM NAJDRAŽIM PRODAVNICAMA

Cjenoteka.ba je online platforma koja pomaže kupcima da pronađu najbolje ponude u svojim lokalnim trgovačkim centrima; donosimo najnovije kataloge i akcije iz raznih trgovina u različitim kategorijama. cjenoteka.ba je dostupna za pregled na brojnim uređajima uključujući PC, laptop, tablet ili pametni telefon. Postoji čak i aplikacija cjenoteka.ba koja je dostupna za preuzimanje za iOS i Android a sve to kako bi Vam olakšali jeftiniju kupovinu!

Neki od trgovaca koji su istaknuti na web stranici cjenoteka.ba uključuju specijalizirane trgovine, butike, shopping centre i vodeće lance supermarketa. To uključuje Bingo, Amko, Mercator, Konzum, Fis, Robot, Belamionix, Tropic, OBI, Bazar, mnoge druge. Radi Vaše udobnosti, prodavci su grupirani u devet kategorija za jednostavnu navigaciju: prehrana, namještaj, tehnika, odjeća, obuća, kozmetika, dom, djeca, sport. Većina trgovaca, posebno lanci supermarketa, imaju programe lojalnosti ili nagrađivanja koji su dostupni kupcima. Članstvo u takvim programima će Vam zaraditi velike uštede, ekskluzivne ponude koje su nedostupne redovnim kupcima. 

Dok pretražujete aplikaciju ili web stranicu cjenoteka.ba, naići ćete na mnoge popularne proizvode i robne marke: neupitan znak osiguranja kvalitete. Neki od ovih brendova uključuju Samsung, Beko, Nike, Heineken, Sony, Canon i mnoge druge. Proizvodi s kojima ćete se susresti kreću se od pametnih telefona i električnih uređaja do odjeće i nakita. Naći ćete i pivo, kuhinjski pribor,  prtljagu, knjige, kancelarijski namještaj, lijekove i kozmetiku. 

Pa šta čekaš? Budite u toku sa svim najboljim mjestima za kupovinu u Vašem gradu tako što ćete danas preuzeti aplikaciju cjenoteka.ba! Zapamtite, također se možete prijaviti na newsletter i pronaći informacije o svojim omiljenim trgovinama kao što su radno vrijeme, podaci za kontakt i adrese.

Najnoviji katalozi stižu na Vaš mail

Za maksimlanu uštedu, najnoviji katalozi stižu na Vašu mail adresu.

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.