bingo katalog - bingo aktuelni katalog namještaja, bingo aktuelni katalog prehrane, bingo aktuelni katalog namještaja

Trgovački lanac Bingo

Bingo d.o.o. export-import Tuzla

Bosanska poljana bb 75000 Tuzla

Bingo - Najveći trgovački lanac u Bosni i Hercegovini

Bingo je apsolutni lider u maloprodaji u Bosni i Hercegovini, a i dostupan skoro svima. Bingo je prepoznat kao mjesto koje promovira domaće proizvode i pruža ugodan ambijent za kupovinu. Bingo nudi širok spektar proizvoda, uključujući prehrambene, neprehrambene, domaće i strane proizvode. Kupci mogu pronaći sve što im je potrebno pod jednim krovom, od svakodnevnih namirnica do specijaliteta. Osim toga, kompanija nudi i svoje privatne robne marke koje se odlikuju kvalitetom i povoljnim cijenama.

Nema više kataloga

Bingo kralj dobrih cijena !

Sa preko 250 supermarketa i 7 tržnih centara, Bingo nudi sve proizvode koji su vam potrebni za vaš dom – od namirnica do kozmetike, sve za čišćenje kuće, sezonske proizvode kao što su sanke i bazeni, te većim centrima dostupan namještaj, bijela tehnika, tehnika, alat, odjeća, obuća i sve za djecu.

Svi proizvodi su dostupni na jednom mjestu, po najnižim cijenama u regiji. Možete biti sigurni da ćete uštedjeti novac i dobiti najbolju vrijednost za svoj novac.

Bingo je trgovinski lanac koji je postao sinonim za kvalitetu, povoljne cijene i izvrsnu uslugu u Bosni i Hercegovini. Svojim dugogodišnjim radom, se uspio pozicionirati kao lider u maloprodaji i postati jedno od najprepoznatljivijih imena u trgovinskoj industriji u regiji. U ponudi se nalazi širok asortiman proizvoda za sve potrebe, od hrane do tehnike i namještaja, a sve to po najnižim cijenama u regiji.

Posebno se ističe u promociji domaćih proizvoda, a sve u cilju podržavanja lokalne proizvodnje i očuvanja tradicionalnih vrijednosti. Bingo također njeguje društveno odgovoran odnos prema okolini, što znači da se aktivno zalaže za očuvanje prirode i održivi razvoj.

Bingo je također posvećen pružanju vrhunske usluge kupcima, tako da svi kupci mogu biti sigurni da će uvijek biti dobrodošli i da će njihove potrebe biti zadovoljene.

Stoga, ako tražite najbolje mjesto za kupovinu, posjetite Bingo supermarket ili tržni centar u vašoj blizini. Sa svojim povoljnim cijenama, širokim asortimanom proizvoda i izvrsnom uslugom.

Asortiman proizvoda

Bingo je najveći trgovački lanac u Bosni i Hercegovini koji se ističe po svojoj bogatoj ponudi različitih proizvoda. Asortiman proizvoda u Bingo trgovinama je širok i raznolik, a uključuje prehrambene i neprehrambene proizvode, domaće i strane proizvode.

Prehrambeni proizvodi

Prehrambeni proizvodi su dio asortimana koji zauzima najveći dio prostora u svakoj trgovini Bingo. Ovdje se mogu pronaći proizvodi poput svježeg voća i povrća, mliječnih proizvoda, mesa i mesnih prerađevina, pekarskih proizvoda, konditorskih proizvoda, konzervi, suhomesnatih proizvoda, slatkiša, grickalica, pića i drugih proizvoda za svakodnevnu upotrebu.

Neprehrambeni proizvodi

Neprehrambeni proizvodi uključuju kozmetiku, higijenske proizvode, proizvode za kućanstvo, papirnu galanteriju, igračke, odjeću, obuću i drugo. Ovi proizvodi čine značajan dio asortimana i nude razne opcije za kupce.

Domaći proizvodi

Domaći proizvodi predstavljaju posebnost Bingo trgovina, jer se fokusira na podršku lokalnim proizvođačima. U sklopu ovog asortimana, mogu se pronaći razni proizvodi od voća i povrća, domaće mesne prerađevine, sireve, med, rakije i druge tradicionalne proizvode koji su karakteristični za regiju.

Strani proizvodi

Strani proizvodi su također dio asortimana Bingo trgovina i omogućuju kupcima da pronađu proizvode koji nisu dostupni na lokalnom tržištu. U ovom asortimanu se mogu pronaći proizvodi poput egzotičnog voća, raznih vrsta tjestenina, sosova, krekera, čokolade, začina i drugih proizvoda koji dolaze iz različitih zemalja.

Bingo katalog

Bingo katalog je sjajan način da se pronađu povoljni proizvodi po visokoj kvaliteti. Katalog se redovito ažurira i donosi sniženja do 70% na odabrane proizvode. Redovni katalog uključuje proizvode iz kategorija prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Bingo katalog prehrambenih proizvoda

Prehrambeni proizvodi su uvijek popularni u Bingo katalogu i uključuju svježe voće i povrće, meso i mesne prerađevine, mliječne proizvode, konditorske proizvode, slatkiše, grickalice, konzerve, pića i drugo. Kupci mogu pronaći proizvode s certifikatima organske proizvodnje, kao i domaće proizvode koji su posebno popularni. Svi proizvodi su visoke kvalitete i po pristupačnim cijenama, što kupcima omogućuje da uštede novac na svojim kupovinama.

Katalog neprehrambenih proizvoda

Neprehrambeni proizvodi su također dio kataloga i nude razne opcije. Ovdje se mogu pronaći proizvodi poput kozmetike, higijenskih proizvoda, papirne galanterije, odjeće, obuće, igračaka i drugih proizvoda koji su potrebni u svakodnevnom životu. Svi proizvodi su vrhunske kvalitete, a cijene su vrlo pristupačne, što kupcima omogućuje da uštede novac na proizvodima koje inače redovito kupuju.

Osim redovitog kataloga, Bingo objavljuje i tematske kataloge koji su namijenjeni različitim kategorijama proizvoda.

Katalog tehnike

Katalog tehnike nudi proizvode koji su povezani s elektronikom, poput računala, mobitela, televizora, kućnih kamera, kućnih aparata, uređaja za osobnu njegu, i drugih proizvoda. U ovom katalogu kupci mogu pronaći proizvode najboljih brendova po povoljnim cijenama, a svi proizvodi su kvalitetni i moderni.

Katalog mašina

Katalog mašina nudi proizvode koji su povezani s mašinama za kućanstvo, poput perilica rublja, sušilica, štednjaka, hladnjaka, i drugih proizvoda. Ovaj katalog nudi različite opcije proizvoda koje će zadovoljiti potrebe svakog kupca, a svi proizvodi su vrhunske kvalitete.

Bingo katalog alata

Katalog alata nudi širok asortiman alata koji su potrebni u kućanstvu i radionici. Ovdje se mogu pronaći različiti alati poput odvijača, čekića, pile, brusilica, bušilica, bušilica, kompresora i drugih alata za obradu drveta, metala i drugih materijala. Katalog alata sadrži proizvode od vodećih proizvođača, koji su vrhunske kvalitete i po pristupačnim cijenama. Svi proizvodi su idealni za ljude koji se bave kućnim popravcima ili za profesionalne majstore koji trebaju kvalitetan alat za svoj rad.

Bingo vikend akcija

Bingo vikend akcija je sjajna prilika za sve kupce koji žele iskoristiti velike popuste na proizvode koje inače redovito kupuju. Vikend akcija traje četiri dana, od četvrtka do nedjelje, i donosi popuste do čak 70% na odabrane proizvode. 

Bingo vikend akcija prehrambenih proizvoda

Prehrambeni proizvodi su uvijek popularni u vikend akciji i uključuju svježe voće i povrće, meso i mesne prerađevine, mliječne proizvode, konditorske proizvode, slatkiše, grickalice, konzerve, pića i drugo. Kupci mogu pronaći proizvode s certifikatima organske proizvodnje, kao i domaće proizvode koji su posebno popularni u vikend akciji.

Vikend akcija neprehrambenih proizvoda

Neprehrambeni proizvodi su također dio vikend akcije i nude razne opcije. Ovdje se mogu pronaći proizvodi poput kozmetike, higijenskih proizvoda, papirne galanterije, odjeće, obuće, igračaka i drugih proizvoda koji su potrebni u svakodnevnom životu.

Trajanje Bingo vikend akcije

Vikend akcija traje četiri dana, od četvrtka do nedjelje, tako da kupci imaju dovoljno vremena da pregledaju ponudu i iskoriste popuste na proizvode koji su im potrebni. Kupci mogu uštedjeti mnogo novca kupujući proizvode koji su im inače potrebni po povoljnijim cijenama.

Bingo trgovine nude i razne promotivne aktivnosti, popuste i akcije tijekom cijele godine, tako da kupci uvijek mogu očekivati da će pronaći visokokvalitetne proizvode po povoljnim cijenama.

Vikend akcija je sjajna prilika da se kupi kvalitetna roba po sniženim cijenama. Bingo je najveći trgovački lanac u Bosni i Hercegovini i uvijek se trudi da ponudi najbolju ponudu svojim kupcima. Stoga ne propustite vikend akciju i uštedite novac na kupovini!

Više informacija o Bingo marketima

Za sve one koji žele uštedjeti novac i vrijeme, Bingo je najbolje mjesto za kupovinu. Svi proizvodi su dostupni na jednom mjestu, po najnižim cijenama u regiji. Uz Bingo, možete biti sigurni da ćete uštedjeti novac i dobiti najbolju vrijednost za svoj novac.

Stoga, ako tražite najbolje mjesto za kupovinu, posjetite jedan od mnogobrojnih Bingo supermarketa ili tržnih centara u Bosni i Hercegovini.

Bingo je trgovinski lanac koji je postao sinonim za kvalitetu, povoljne cijene i izvrsnu uslugu u Bosni i Hercegovini. Svojim dugogodišnjim radom se uspio pozicionirati kao lider u maloprodaji i postati jedno od najprepoznatljivijih imena u trgovinskoj industriji u regiji.

Bingo se posebno ističe u promociji domaćih proizvoda, a sve u cilju podržavanja lokalne proizvodnje i očuvanja tradicionalnih vrijednosti.

Bingo je društveno odgovorna kompanija u svim segmentima poslovanja. Ovaj brend je prepoznat od strane EBRD-a kao društveno odgovorna kompanija i partner, te su zajedno realizovali nekoliko projekata, od kojih bismo izdvojili projekat energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije. Njihov primarni cilj je da budu lideri ne samo u poslovanju, već i u društvenoj odgovornosti. Bingo ne samo da nudi vrhunski ambijent prilikom kupovine i najniže cijene svojim kupcima, već žele upoznati kupce s njihovim višim ciljevima i društvenom odgovornošću.

Pored svog poslovanja, Bingo je posvećen i humanitarnom radu. Na različite načine pomažu socijalno ugroženim kategorijama u društvu. U 2014. godini su stekli titulu “Najbolji prijatelj SOS Kinderdorf BH” i nastavili su s tom praksom i u 2015. godini. Također, Bingo djeluje i u pravcu podizanja ekološke svijesti. Ponosni su suosnivač neprofitnog društva za upravljanje ambalažnim otpadom “Eko život”. Podržavaju i realiziraju projekte koji imaju za cilj podizanje ekološke svijesti, te očuvanje i unapređenje uslova za život u lokalnoj zajednici.

Lokacije Bingo trgovina

Sve lokacije trgovina dostupne su na našoj web stranici.

Radno vrijeme Bingo trgovina

Radno vrijeme trgovina dostupno je na našoj web stranici.

Bingo Tuzla

Ovdje možete pregledati najnovije Bingo Tuzla kataloge, koji će vam pomoći da uštedite novac prilikom kupovine svakodnevnih potrepština, kao što su prehrambeni proizvodi, higijenski proizvodi, kućanski aparati i još mnogo toga.

Bingo Mostar

Ovdje možete pregledati najnovije Bingo Mostar kataloge, koji će vam pomoći da uštedite novac prilikom kupovine svakodnevnih potrepština, kao što su prehrambeni proizvodi, higijenski proizvodi, kućanski aparati i još mnogo toga.

Bingo Sarajevo

Ovdje možete pregledati najnovije Bingo Sarajevo kataloge, koji će vam pomoći da uštedite novac prilikom kupovine svakodnevnih potrepština, kao što su prehrambeni proizvodi, higijenski proizvodi, kućanski aparati i još mnogo toga.

Imate dodatnih pitanja?
Pozovite korisničku službu

Gdje mogu pronaći zadnji Bingo katalog?

Zadnji Bingo katalog možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći katalog namještaja?

Zadnji Bingo katalog namještaja možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći katalog tehnike?

Zadnji Bingo katalog tehnike možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Bingo nagradne igre

Sve Bingo nagradne igre objavljene su na našoj web stranici u djelu Nagradne igre .

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.