Bingo Tuzla – fantastične uštede svake sedmice

Bingo je poznati trgovački lanac koji svojim kupcima nudi sve aspekte povoljne kupovine i fantastičnih cijena. U gradu Tuzla, Bingo ima preko 15 supermarketa koji se nalaze na različitim lokacijama, što olakšava kupovinu i čini je dostupnom svima. Bingo Tuzla ima i jedan tržni centar Bingo, koji nudi još širi asortiman proizvoda, uključujući i bijelu tehniku, namještaj, odjeću, obuću i sve za djecu.

Nema više kataloga

Bingo kralj dobrih cijena !

Jedna od atrakcija koju nudi Bingo Tuzla je i Bingo Zoo vrt, koji je smješten u sklopu jednog od supermarketa i predstavlja jedinstveno iskustvo za cijelu obitelj. U ovom životinjskom vrtu možete vidjeti razne životinje poput koza, zečeva, papagaja i mnogih drugih, što čini ovu trgovinu jedinstvenom i zabavnom.

Bingo Tuzla nudi sve što je potrebno za domaćinstvo, od namirnica, preko kućnih potrepština, do dekorativnih predmeta i odjeće, tehnike. Svi proizvodi u Bingo supermarketima u Tuzli su vrhunske kvalitete i poznatih svjetskih brendova, ali također možete pronaći i proizvode domaćih proizvođača, što pokazuje posvećenost Bingo-a promoviranju domaćih proizvoda i pomoći lokalnoj zajednici.

Bingo redovno organizuje i posebne akcije i popuste, koje su dostupne i u Tuzli. Također, Bingo katalog izlazi svake dvije sedmice i sadrži akcijske ponude prehrane, hemije, dekorativne kozmetike i odjeće i obuće. Svaki drugi mjesec izlazi Bingo katalog – Sve za dom i sadrži sve potrebno za opremanje doma po akcijskim cijenama – namještaj, dekor, sve za domaćinstvo i čišćenje. Svi katalozi su dostupni i u Tuzli.

Ukratko, Bingo Tuzla nudi sve što je potrebno za kupovinu na jednom mjestu, uz sjajne cijene, kvalitetne proizvode i zabavu za cijelu porodicu. Posjetite neki od brojnih Bingo supermarketa u gradu Tuzla i uvjerite se sami u kvalitetu i raznolikost asortimana. 

Gdje mogu pronaći zadnji Bingo katalog?

Zadnji Bingo katalog možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog namještaja?

Zadnji Bingo katalog namještaja možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog tehnike?

Zadnji Bingo katalog tehnike možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog prehrane?

Zadnji Bingo katalog prehrane možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Bingo nagradne igre

Sve Bingo nagradne igre objavljene su na našoj web stranici u djelu Nagradne igre .

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.