Bingo vikend akcija – aktuelni Bingo katalog

Bingo vikend akcija traje četiri dana, od četvrtka do nedjelje, i nudi snižene cijene na različite kategorije proizvoda. U katalogu Bingo vikend akcija, kupci mogu pronaći veliki izbor prehrambenih proizvoda po akcijskim cijenama, uključujući svježe voće i povrće, meso, mliječne proizvode, konditorske proizvode i još mnogo toga.

Nema više kataloga

Bingo kralj dobrih cijena !

Bingo, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini, poznat je po svojim brojnim akcijama i sniženjima koje organizuje za svoje kupce. Jedna od najpopularnijih akcija je Bingo vikend akcija, koja se održava svakog vikenda u njihovim prodajnim objektima širom zemlje.

Uz prehrambene proizvode, Bingo akcija nudi i različite druge proizvode po sniženim cijenama. Na primjer, kupci mogu pronaći hemijske proizvode kao što su sredstva za čišćenje, praškovi za veš i omekšivači, kao i odabrane proizvode za kućanstvo kao što su posuđe, stolice i stolovi, posteljina i još mnogo toga.

Osim toga, u katalogu Bingo vikend akcija često se nalaze i odabrani proizvodi iz kategorije dekorativne kozmetike. Kupci mogu pronaći proizvode za njegu kože, šminku, parfeme i druge proizvode za njegu tijela po sniženim cijenama.

Svakog vikenda, Bingo akcija privlači veliki broj kupaca koji traže priliku da uštede novac na svojim kupovinama. Bingo vikend akcija dostupana je u svim Bingo prodajnim objektima, kao i na njihovoj web stranici a možete je pronaći na portal cjenoteka.ba. Bingo akcija dokazuje da Bingo vodi računa o svojim kupcima i da želi ponuditi najbolje moguće sniženje i akcije. To je još jedan način na koji Bingo pokazuje svoju posvećenost pružanju najbolje vrijednosti za novac svim svojim kupcima. 

Gdje mogu pronaći Bingo vikend akciju?

Zadnji Bingo katalog možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog namještaja?

Zadnji Bingo katalog namještaja možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog tehnike?

Zadnji Bingo katalog tehnike možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog prehrane?

Zadnji Bingo katalog prehrane možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Bingo nagradne igre

Sve Bingo nagradne igre objavljene su na našoj web stranici u djelu Nagradne igre .

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.