Bigno nagradna igra

Bingo organizuje nagradne igre u saradnji sa svojim partnerima tokom cijele godine. Kupci mogu osvojiti razne vrijedne nagrade poput putovanja, tehnoloških uređaja, automobile i mnogih drugih. Za sudjelovanje u nagradnim igrama, kupci trebaju kupiti proizvod u Bingu i poslati podatke o računu i kupcu putem SMS poruke ili aplikacije na Bingo web stranici. Bingo nagradne igre se objavljuju na Bingo web stranici i na portalu cjenoteka.ba.

Nema više kataloga

Bingo kralj dobrih cijena !

Bingo je ne samo poznat po svojim niskim cijenama i kvalitetnoj ponudi proizvoda, već i po organizaciji brojnih nagradnih igara tokom cijele godine. Bingo nagradne igre privlače veliki broj kupaca koji se nadaju osvajanju vrijednih nagrada.

Pored Bingo nagradnih igara tokom cijele godine, Bingo organizuje i velike nagradne igre u svojim većim centrima povodom svog rođendana. Kupci moraju potrošiti određenu sumu novca u trgovini kako bi sudjelovali u nagradnoj igri i osvojili vrijedne nagrade. Bingo nagradne igre su posebno popularne među kupcima, a Bingo se trudi svake godine ponuditi još bolje i vrijednije nagrade kako bi privukao još više kupaca.

Bingo nagradne igre u trgovinama su idealna prilika za sve one koji žele osvojiti vrijedne nagrade uz minimalan napor. Sudjelovanje u Bingo nagradnim igrama je jednostavno i pruža kupcima priliku da osvoje nešto vrijedno, što može biti korisno u svakodnevnom životu. Kupci mogu pratiti Bingo nagradne igre na njihovoj web stranici ili na portalu cjenoteka.ba i tako ne propustiti priliku za osvajanje neke od vrijednih nagrada. 

Bingo nagradne igre

Sve Bingo nagradne igre objavljene su na našoj web stranici u djelu Nagradne igre .

Gdje mogu pronaći zadnji Bingo katalog?

Zadnji Bingo katalog možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog namještaja?

Zadnji Bingo katalog namještaja možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog tehnike?

Zadnji Bingo katalog tehnike možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog prehrane?

Zadnji Bingo katalog prehrane možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.