Bingo katalog – fantastične uštede svake sedmice

Bingo, najveći trgovački lanac u Bosni i Hercegovini, izdaje redovne kataloge koji nude fantastične ponude na prehrambenim proizvodima, hemiji, dekorativnoj kozmetici, odjeći i obući. Bingo katalog izlazi svake dvije sedmice, a svi proizvodi u katalogu nude se po povoljnim akcijskim cijenama. Uz to, Bingo katalog pruža kupcima mogućnost da uštede novac i kupuju više proizvoda za manje novca.

Nema više kataloga

Bingo kralj dobrih cijena !

Bingo katalog – Sve za dom izlazi svaki drugi mjesec i nudi sve što vam je potrebno za opremanje doma po povoljnim cijenama – od namještaja, dekora, sve za domaćinstvo i čišćenje. Ovaj katalog je idealan za sve koji žele obnoviti svoj dom ili kupiti nešto novo po akcijskoj cijeni. Sve ponude u katalogu su privremene, stoga ne propustite priliku za uštedu novca.

Bingo katalog tehnike nudi velike popuste na odjelu tehnike, bijele tehnike, malih kućanskih aparata, računala i još mnogo toga. Ovaj katalog je idealan za sve koji traže novi televizor, mašinu za pranje veša, frižider ili drugi električni uređaj. Bingo katalog tehnike izlazi redovno i nudi vam najbolje ponude na tržištu.

Bingo ima i specijalne kataloge za praznike – Nova godina, Bajram, Božić, Dan žena, Valentinovo i druge. Ovi katalozi nude sve proizvode koje će vam trebati za savršenu prazničnu trpezu, kao i poklone za vaše najdraže. Svi proizvodi u katalozima su vrhunske kvalitete i nude se po izuzetno povoljnim cijenama.

Bingo katalog je jedinstveni vodič za kupce koji žele uštedjeti novac i kupiti kvalitetne proizvode po izuzetno povoljnim cijenama. Svi proizvodi u katalogu su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili sve potrebe kupaca, a akcijske cijene čine ih vrlo pristupačnima. Bingo katalog izlazi redovno, stoga ne propustite priliku za uštedu novca i kupovinu vrhunskih proizvoda u vašem najbližem Bingo supermarketu.

Sve Bingo kataloge možete pronaći na portalu cjenoteka.ba.

Gdje mogu pronaći zadnji Bingo katalog?

Zadnji Bingo katalog možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog namještaja?

Zadnji Bingo katalog namještaja možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog tehnike?

Zadnji Bingo katalog tehnike možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog prehrane?

Zadnji Bingo katalog prehrane možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Bingo nagradne igre

Sve Bingo nagradne igre objavljene su na našoj web stranici u djelu Nagradne igre .

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.