Bingo BiH – aktuelni Bingo katalog i sniženja u Bingo prodavnicama

Bingo je jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini, sa preko 100 prodajnih mjesta širom zemlje. Kupci u BiH mogu uživati u širokom asortimanu proizvoda za domaćinstvo, od prehrambenih proizvoda do odjeće, obuće i kozmetike, tehnologije i kućnih aparata, namještaja i dekorativnih predmeta.

Nema više kataloga

Bingo kralj dobrih cijena !

Bingo BiH se ponosi svojom ponudom visokokvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama. Kupci koji žele uštedjeti novac mogu pratiti akcije i popuste koji se redovno objavljuju u Bingo BiH katalozima. Bingo BiH katalog izlazi svake dvije sedmice i nudi akcijske ponude prehrane, hemije, dekorativne kozmetike i odjeće i obuće. Također, svaki drugi mjesec izlazi Bingo katalog – Sve za dom, koji nudi sve potrebno za opremanje doma po akcijskim cijenama – namještaj, dekor, sve za domaćinstvo i čišćenje.

Bingo BiH također izdaje posebne kataloge za praznike kao što su Nova godina, Bajram, Božić, Dan žena i Valentinovo. U ovim katalozima kupci mogu pronaći sve potrebne proizvode za savršenu prazničnu trpezu i poklone za svoje najmilije.

Bingo BiH ima više od 250 prodajnih mjesta širom Bosne i Hercegovine. U gradu Tuzla, Bingo ima preko 15 supermarketa, 1 tržni centar i Bingo Zoo vrt. U gradu Sarajevo, Bingo ima 3 shoping centra, i oko 20 supermarketa. Bingo je prisutan i u drugim gradovima u BiH, uključujući Banja Luku, Mostar, Zenicu, Bijeljinu, Doboj, Prijedor i druge.

Bingo BiH se ne samo fokusira na niske cijene i kvalitetne proizvode, već se i brine o svojim kupcima. Osoblje u svakom Bingo prodajnom mjestu ljubazno je i uvijek spremno pomoći svojim kupcima. Kupci mogu uživati u besplatnom parkingu i ostalim pogodnostima koje Bingo nudi.

Uz sve ove pogodnosti, Bingo BiH je postao omiljeni trgovački lanac među kupcima širom zemlje.

Bingo BiH je vrhunski trgovački lanac sa širokim asortimanom proizvoda, niskim cijenama i besprijekornom uslugom. Svojim kupcima nudi i niz pogodnosti kao što su plaćanje karticama, programe vjernosti i nagradne igre.

Osim toga, Bingo BiH aktivno sudjeluje u društveno-odgovornim projektima i podržava lokalnu zajednicu. Trgovački lanac je partner i sponzor brojnih sportskih i kulturnih događaja širom zemlje, što ukazuje na njihovu posvećenost razvoju društva u kojem posluju.

Bingo BiH se ističe i po svom online shopu koji omogućuje kupovinu proizvoda iz udobnosti vlastitog doma. Online shop je lako dostupan putem njihove web stranice, a kupci mogu birati između širokog asortimana proizvoda i plaćati putem različitih načina plaćanja.

Uz kvalitetnu ponudu i uslugu, Bingo BiH ima i jasno izraženu misiju i viziju. Njihova misija je pružiti najbolju kupovnu iskustvo i uslugu za svoje kupce, dok je vizija postati vodeći trgovački lanac u Bosni i Hercegovini.

U skladu s tom vizijom, Bingo BiH nastavlja širiti svoje poslovanje i uspješno otvara nove poslovnice širom zemlje. To je dokaz njihove predanosti i uspjeha u poslovanju.

Ukratko, Bingo BiH je jedan od najboljih trgovačkih lanaca u zemlji s izvanrednom ponudom proizvoda, povoljnim cijenama, besprijekornom uslugom i društveno-odgovornim pristupom. Sve ove karakteristike čine Bingo BiH pravim izborom za kupce koji traže kvalitetne proizvode i uslugu po najboljoj cijeni.

Gdje mogu pronaći zadnji Bingo katalog?

Zadnji Bingo katalog možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog namještaja?

Zadnji Bingo katalog namještaja možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog tehnike?

Zadnji Bingo katalog tehnike možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog prehrane?

Zadnji Bingo katalog prehrane možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Bingo nagradne igre

Sve Bingo nagradne igre objavljene su na našoj web stranici u djelu Nagradne igre .

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.