Bingo akcijski katalog

Bingo akcijski katalog objavljuje se svake dvije sedmice, i sadrži sve najnovije akcijske ponude koje možete pronaći u njihovim supermarketima. Bingo akcijski katalog nudi popuste na namirnice, odjeću, tehnologiju, kućne aparate, dekorativne predmete i još mnogo toga.

Nema više kataloga

Bingo kralj dobrih cijena !

Uz redovni Bingo akcijski katalog, također izdaje posebne akcijske kataloge poput “Sve za dom”, “Nova godina”, “Bajram”, “Božić”, “Dan žena”, “Valentinovo” i drugih. Svaki od ovih Bingo akcijskih kataloga nudi posebne ponude i popuste na proizvode povezane s praznikom ili temom kataloga.

Bingo katalog tehnike nudi velike popuste na bijelu tehniku, kućanske aparate, gadgete i elektroniku općenito. U Bingo akcijskom katalogu tehnike možete pronaći najnovije modele pametnih telefona, tableta, računala, televizora i drugih tehnoloških proizvoda. Osim toga, Bingo akcijski katalog tehnike nudi i veliki izbor malih kućanskih aparata, kao što su mikseri, tosteri, aparat za kavu, usisavači i drugi.

Bingo katalog prehrane je idealan za sve koji žele uštedjeti na prehrambenim proizvodima. Ovaj Bingo akcijski katalog sadrži ponude na svim vrstama hrane – od svježeg voća i povrća, do mliječnih proizvoda, mesnih proizvoda, pekarskih proizvoda i slatkiša. Bingo akcijski katalog prehrane omogućuje vam da uštedite novac dok kupujete kvalitetne prehrambene proizvode za svoju obitelj.

Bingo katalog odjeće i obuće nudi posebne popuste na sve vrste odjeće i obuće za žene, muškarce i djecu. U ovom katalogu možete pronaći sve, od sportske odjeće do elegantne odjeće, kao i veliki izbor obuće – tenisice, cipele, čizme, papuče i sandale.

Bingo akcijski katalog kućanskih aparata nudi popuste na različite vrste kućanskih aparata kao što su štednjaci, frižideri, zamrzivači, perilice posuđa i rublja, mikrovalne pećnice, usisavači i još mnogo toga. Svi proizvodi su od renomiranih brendova, a uz to se dobiva i garancija na svaki kupljeni proizvod.

Bingo katalog igračaka nudi veliki izbor igračaka za sve uzraste po vrlo povoljnim cijenama. Ovaj akcijski katalog sadrži sve vrste igračaka, od plišanih medvjedića, do Lego kockica, društvenih igara, automobila na daljinski upravljač i još mnogo toga.

Bingo katalog odjeće nudi odjeću za cijelu obitelj, od muške, ženske i dječje odjeće do obuće i modnih dodataka. U ovom akcijskom katalogu se nalaze sve vrste odjeće, od sportske odjeće, do formalne odjeće za sve prigode.

Bingo katalog prehrane sadrži ponude za prehrambene proizvode, popuste na meso, voće i povrće, mliječne proizvode, grickalice i napitke. Kupci mogu uštedjeti mnogo novca kupujući hranu po povoljnim cijenama u Bingo supermarketima.

Sve Bingo akcijske kataloge objavljuje na svom webu a možete ih pronaći I na cjenoteka.ba, a dostupni su i u njihovim prodajnim objektima. Kupci mogu pregledati i preuzeti Bingo akcijske kataloge na svoje računalo ili mobilni uređaj te lako pregledati ponudu i cijene. Bingo akcijski katalozi su idealni za sve one koji žele uštedjeti novac na kupnji i pronaći najbolje ponude.

Gdje mogu pronaći Bingo akcijski katalog?

Zadnji Bingo katalog možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog namještaja?

Zadnji Bingo katalog namještaja možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog tehnike?

Zadnji Bingo katalog tehnike možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog prehrane?

Zadnji Bingo katalog prehrane možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Bingo nagradne igre

Sve Bingo nagradne igre objavljene su na našoj web stranici u djelu Nagradne igre .

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.