bingo katalog - bingo aktuelni katalog namještaja, bingo aktuelni katalog prehrane, bingo aktuelni katalog namještaja

Trgovački lanac Bingo

Bingo d.o.o. export-import Tuzla

Bosanska poljana bb 75000 Tuzla

Bingo akcija - Uštedite novac i uživajte u kvalitetnim proizvodima

Trgovinski lanac Bingo je poznat po svom širokom asortimanu proizvoda, kvalitetnoj usluzi i konkurentnim cijenama. Međutim, Bingo ne želi stati na postignutom uspjehu, već redovito organizuje različite akcije kako bi svojim kupcima ponudio dodatne pogodnosti i uštede.

Nema više kataloga

Bingo kralj dobrih cijena !

Specijalne akcije povodom praznika su jedna od najpopularnijih vrsta Bingo akcija. Ove akcije obično traju nekoliko dana i nude velike popuste na različite proizvode, od hrane do tehnike i namještaja. Tokom ovih akcija, Bingo se obično pretvara u pravu riznicu za sve one koji traže uštedu na svojim kupovinama.

Kataloška akcija je još jedna popularna vrsta Bingo akcije. Tokom ove akcije, Bingo izdaje poseban katalog koji sadrži popuste na različite proizvode. Ovi katalozi obično traju nekoliko sedmica i sadrže stotine različitih proizvoda, tako da kupci imaju mnogo mogućnosti za uštedu novca.

Vikend akcija je akcija koja traje četiri dana, obično tokom vikenda. Ova akcija nudi popuste na različite proizvode, što je savršeno za one koji ne žele čekati duže akcije, već žele odmah iskoristiti popuste. Akcija sve za dom je akcija koja se posebno fokusira na proizvode za kućanstvo. Ova akcija nudi popuste na sve što vam može trebati za vaš dom, od namještaja do kuhinjskih aparata, čišćenja i još mnogo toga.

Akcija tehnike je akcija koja se posebno fokusira na proizvode tehnike, poput televizora, mobitela, računala i drugih uređaja. Ova akcija nudi velike popuste na neke od najpopularnijih proizvoda u kategoriji tehnike. Sve Bingo akcije su predstavljene u vidu akcijskog kataloga, koji se može pronaći u svim Bingo trgovinama. Ovi katalozi sadrže sve informacije o proizvodima koji su na popustu, njihovoj cijeni i trajanju akcije.

Bingo akcija je sjajna prilika za kupce da uštede novac na kvalitetnim proizvodima. Ove akcije također omogućuju kupcima da kupe više proizvoda za manje novca, što je savršeno za one koji žele obnoviti svoj dom ili se pripremit i za posebne prigode poput Bajrama, Božića, Dana žena, Valegtinova… Bingo akcije su prilika da kupci dobiju proizvode visoke kvalitete po izuzetno povoljnoj cijeni.

Jedna od najpopularnijih Bingo akcija u trgovinama je kataloška akcija. Bingo objavljuje katalog s popustima na proizvode različitih kategorija poput hrane, pića, higijenskih proizvoda, kućnih aparata i mnogih drugih. Katalog se može preuzeti I u samoj trgovini, a Bingo akcije se obično traju nekoliko dana ili sedmica. Kupci imaju priliku pregledati katalog i planirati svoju kupovinu unaprijed. Ova akcija omogućuje kupcima da uštede novac na proizvodima koji se svakodnevno koriste.

Ne propustite fantastične uštede u Bingo trgovinama tokom raznih Bingo akcija koje možete pogledati na portalu cjenoteka.ba. 

Gdje mogu pronaći zadnji Bingo katalog?

Zadnji Bingo katalog možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog namještaja?

Zadnji Bingo katalog namještaja možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog tehnike?

Zadnji Bingo katalog tehnike možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Gdje mogu pronaći Bingo katalog prehrane?

Zadnji Bingo katalog prehrane možete pronaći klikom na dugme u nastavku. 

Bingo nagradne igre

Sve Bingo nagradne igre objavljene su na našoj web stranici u djelu Nagradne igre .

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.