Sniženja u trgovinama

Kako radi cjenoteka.ba

PREGLEDAJTE NAJNOVIJE KATALOGE

Pripremite se za sljedeći odlazak u kupovinu uz cjenoteka.ba odaberite omiljenu trgovinu i pregledajte najnovije dostupne kataloge.

PRONAĐITE NAJBOLJE AKCIJE

Pronađite proizvode koji vas najviše zanimaju: odaberite kategoriju, prodavača ili trgovinu i provjerite cijene proizvoda u njihovim najnovijim katalozima.

KUPITE U TRGOVINI

Pronađite najbližu prodavnicu: koristite mapu da otkrijete lokacije trgovina u Vašoj blizini zajedno s radnim vremenom trgovina.

PRONAĐITE SVE KATALOGE I SNIŽENJA U VAŠIM NAJDRAŽIM TRGOVINAMA

Cjenoteka.ba je online platforma koja pomaže kupcima da pronađu najbolje ponude u svojim lokalnim trgovinama. Na platformi se nalaze najnoviji katalozi i akcije iz različitih trgovina u različitim kategorijama. Platforma je dostupna za pregled na brojnim uređajima, uključujući PC, laptop, tablet ili pametni telefon, te postoji čak i aplikacija za preuzimanje za iOS i Android.

Trgovine koje su istaknute na web stranici uključuju specijalizirane trgovine, butike, shopping centre i vodeće lance supermarketa. Svi su oni grupirani u devet kategorija za jednostavnu navigaciju. Većina trgovaca, posebno lanci supermarketa, imaju programe lojalnosti ili nagrađivanja koji su dostupni kupcima. Članstvo u takvim programima će Vam omogućiti dodatne uštede i ekskluzivne ponude koje su nedostupne redovnim kupcima.

Cjenoteka.ba je online platforma koja kupcima omogućava da pronađu popularne proizvode i robne marke iz različitih kategorija. Neki od brendova koji se mogu pronaći na platformi su Samsung, Beko, Nike, Heineken, Sony, Canon i drugi. Proizvodi koji se mogu pronaći na platformi su različiti, od pametnih telefona i električnih uređaja, do odjeće, nakita, piva, kuhinjskog pribora, prtljage, knjiga, kancelarijskog namještaja, lijekova i kozmetike.

Kupci mogu preuzeti aplikaciju cjenoteka.ba kako bi bili u toku sa svim najboljim mjestima za kupovinu u njihovom gradu. Također se mogu prijaviti na newsletter kako bi dobijali informacije o svojim omiljenim trgovinama kao što su radno vrijeme, podaci za kontakt i adrese.

Najnoviji katalozi stižu na Vaš mail

Za maksimlanu uštedu, najnoviji katalozi stižu na Vašu mail adresu.

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.