Robot vikend akcija od 05.05. do 07.05.

Ističe: 07.05.

Sniženje do: 40%

Robot vikend akcija 05.05. do 07.05. je odlična prilika da uštedite novac i nabavite kvalitetne proizvode iz različitih kategorija. U prehrambenom programu možete pronaći kafu, tjesteninu, začine, ulje i jaja po sniženim cijenama. U mliječnom programu, vitalne namirnice poput mlijeka i vrhnja su dostupne po nižim cijenama, dok su meso i prerađevine od mesa također na akciji. Svježe povrće poput paradajza i banana su dostupne po povoljnim cijenama, a toalet papir i dječije pelene su na sniženju. Uz sve ove proizvode, vikend akcija u “Robotu” je sjajna prilika da uštedite novac i osigurate dovoljno proizvoda za svoju kuću. Iskoristite ovu akciju i uživajte u povoljnim cijenama najkvalitetnijih proizvoda.

ROBOT VIKEND AKCIJA OD 05.05. DO 07.05.2023. - STRANICA 1 - PASTA - JAJA - MLIJEKO - ULJE - SUPER CIJENA

Robot Vikend Akcija 05.05. do 07.05. : Uštedite Do -40%

Supermarketi Robot spremni su da vas obraduju novom vikend akcijom. Ovog vikenda, od 5. do 7. maja, uživajte u popustima do čak -40% na različite proizvode iz prehrambenog programa, mliječnog programa, mesa i prerađevina od mesa, povrća i kućnih potrepština. U nastavku saznajte više o proizvodima koji će biti na akciji.

Prehrambeni proizvodi

Kafa 500g, Zlatna džezva – 8,70KM

Za sve ljubitelje kafe, ova vikend akcija će biti savršena prilika da kupite Zlatnu džezvu po cijeni od samo 8,70KM za pakovanje od 500g. Ova vrhunska kvaliteta kafe će sigurno ispuniti sva vaša očekivanja i učiniti vaše jutarnje rituale još ugodnijim.

Tjestenina 400g, Abarela – 1,25KM

Abarela tjestenina je već dobro poznata po svojoj kvaliteti i ukusu, a sada možete uštedjeti još više kupovinom na vikend akciji u Robotu. Za samo 1,25KM po pakovanju od 400g, možete pripremiti ukusna jela i uživati u zdravim obrocima bez da napravite veliku potrošnju.

Začin 500g – 1,95KM

Za one koji uživaju u pripremi ukusnih jela, ali se bore sa visokim cijenama začina, ova vikend akcija je prilika da kupite Začin od 500g po cijeni od samo 1,95KM. Uštedite novac bez kompromisa u kvaliteti začina i poboljšajte ukus svog omiljenog jela.

Ulje 1l, Bimal – 2,85KM

Ulje je jedan od osnovnih prehrambenih proizvoda, koji se koristi u gotovo svim jelima. Uz vikend akciju u Robotu, možete kupiti Bimal ulje od 1l po cijeni od samo 2,85KM. Kvalitetno ulje po pristupačnoj cijeni će sigurno privući pažnju svih kupaca.

Jaja 30 kom, M klasa – 8,45KM

Jaja su važan izvor proteina u ishrani, a ovog vikenda u Robotu možete kupiti jaja M klase po cijeni od samo 8,45KM za pakovanje od 30 komada. Sada možete pripremiti ukusna jela sa kvalitetnim jajima bez da preplatite previše novca.

Mliječni program

Mlijeko 2,8%m.m., Domaće Blaog – 1,85KM

Domaće Blago mlijeko sa 2,8%m.m. je odličan izbor za sve one koji vode računa o zdravoj ishrani. Ovog vikenda u Robotu možete kupiti ovo mlijeko po cijeni od samo 1,85KM i pripremiti ukusne obroke bez kompromisa u kvaliteti.

Vrhnje za kuhanje 10% m.m., Vitalia – 2,95KM

Vrhnje za kuhanje od 10%m.m. marke Vitalia je neophodan sastojak u pripremi mnogih jela. Uz vikend akciju u Robotu  možete kupiti ovo vrhnje po cijeni od samo 2,95KM i pripremiti ukusna jela sa vrhunskim sastojcima po pristupačnoj cijeni.

Meso i prerađevine od mesa

Juneća rebra kg – 10,45KM

Svi ljubitelji mesa će biti oduševljeni vikend akcijom u “Robotu”, gdje možete kupiti juneća rebra po cijeni od samo 10,45KM po kilogramu. Ovo je izvrsna prilika da kupite kvalitetno meso za pripremu ukusnih jela i uštedite novac u isto vrijeme.

Pileći file kg – 10,95KM

Pileći file je odličan izvor proteina i neophodan sastojak u pripremi mnogih jela. Ovog vikenda u Robotu možete kupiti pileći file po cijeni od samo 10,95KM po kilogramu. Uštedite novac i pripremite ukusna jela sa kvalitetnim mesom.

Povrće

Paradajz kg – 2,80KM

Svježi paradajz je neophodan sastojak u pripremi mnogih jela, a ovog vikenda u “Robotu” ga možete kupiti po cijeni od samo 2,80KM po kilogramu. Kupovinom na vikend akciji, možete uštedjeti novac i pripremiti ukusna jela sa svježim sastojcima.

Banane kg – 2,45KM

Banane su zdrav izbor za međuobrok ili kao sastojak u pripremi raznih slatkih jela. Ovog vikenda u Robotu možete kupiti banane po cijeni od samo 2,45KM po kilogramu. Uz ovu akciju, možete uštedjeti novac i uživati u ukusnim i zdravim obrocima.

Robot Vikend Akcija 05.05. do 07.05. – Kućne potrebštine

Toalet papir Perfetto – sniženo 40% – 2,95KM

Toalet papir je jedan od neophodnih proizvoda u svakoj kući, a ovog vikenda u “Robotu” možete uštedjeti 40% kupovinom toalet papira marke Perfetto. Kupovinom na akciji po cijeni od samo 2,95KM, možete osigurati dovoljno količine toalet papira za vašu kuću i pri tom uštedjeti novac.

Dječije pelene – 8,95KM

Dječije pelene su jedan od neophodnih proizvoda za roditelje, a ovog vikenda u “Robotu” možete kupiti pelene po cijeni od samo 8,95KM. Uštedite novac i osigurajte dovoljno pelena za vaše dijete kupovinom na vikend akciji u Robot marketima. Sve Robot akcije možete pogledati na ovoj stranici. Ukoliko želite da budete informisani o budućim akcijama i ponudama, prijavite se BESPLATNO na naš newsletter ili nam se pridružite na Viberu. 

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.