Robot akcija cijena dana od 26.06. do 28.06.

Ističe: 28.06.

Sniženje do: 43%

Robot akcija cijena dana od 26.06. do 28.06. – donosi super akcije i sniženja! Bez obzira na to da li tražite prehrambene proizvode, meso i mesne prerađevine, sokove ili kućnu hemiju, ova akcija vam pruža izvrsne mogućnosti za uštedu novca. Ne propustite ovu priliku da nabavite sve što vam je potrebno po povoljnim cijenama. Iskoristite ove ponude i uživajte u kupovini!

Robot akcija cijena dana od 26.06. do 28.06.

Dobrodošli na našu stranicu posvećenu robot akciji cijena za period od 26.06. do 28.06. U ovom članku ćemo vam predstaviti neke od najboljih ponuda i sniženja koje možete pronaći tokom ovog perioda. Bez obzira na to da li tražite prehrambene proizvode, meso i mesne prerađevine, sokove ili kućnu hemiju, ova robot akcija cijena će vas sigurno obradovati. Ne propustite priliku da uštedite novac i nabavite sve što vam je potrebno.

Prehrambeni proizvodi

Ulje soncokretovo 1l, Zvijezda – 2,80KM

Započinjemo sa izvrsnom ponudom ulja soncokreta marke Zvijezda. U periodu od 26.06. do 28.06., možete nabaviti bocu od 1l ovog kvalitetnog ulja po cijeni od samo 2,80KM. Ulje soncokreta je veoma važan sastojak u mnogim kuhinjama, tako da ova ponuda pruža izvrsnu priliku za uštedu.

Kafa 500g, Grand Aroma – sniženo 10% – 7,95KM

Za sve ljubitelje kafe, imamo odličnu vijest! Kafa marke Grand Aroma je snižena za 10% tokom ovog perioda robot akcije cijena. Možete nabaviti pakovanje od 500g ove ukusne kafe po cijeni od samo 7,95KM. Uživajte u bogatom i aromatičnom okusu kafe svakog jutra, uz sjajnu uštedu.

Banana kg – 1,95KM

Ako volite voće, nemojte propustiti sjajnu ponudu za banane tokom ovog perioda robot akcije cijena. Možete nabaviti kilogram sočnih banana po cijeni od samo 1,95KM. Banane su odličan izvor energije i vitamina, tako da je ova ponuda savršena za sve koji žele zdrave i ukusne grickalice.

Meso i mesne prerađevine

Juneće meso kg – 12,45KM

Za sve ljubitelje mesa, imamo odličnu ponudu za vas. U periodu od 26.06. do 28.06., možete nabaviti kilogram svježeg junećeg mesa po cijeni od samo 12,45KM. Uživajte u visokokvalitetnom mesu koje će obogatiti vaše omiljene recepte i obroke.

Ćevapi, pljeskavice 400g, Madi – 6,70KM

Ako volite ukusne ćevape i sočne pljeskavice, onda će vas ova ponuda obradovati. U toku ovog perioda robot akcije cijena, možete nabaviti pakovanje od 400g ćevapa i pljeskavica marke Madi po cijeni od samo 6,70KM. Pripremite ukusne roštiljske specijalitete kod kuće i uživajte sa porodicom i prijateljima. Sve Robot akcije možete pogledati na ovoj stranici. Ukoliko želite da budete informisani o budućim akcijama i ponudama, prijavite se BESPLATNO na naš newsletter ili nam se pridružite na Viberu. 

Bosanski suđuk sa bijelim lukom 400g, Bajra – 7,50KM

Za ljubitelje tradicionalne bosanske kuhinje, imamo odličnu ponudu za bosanski suđuk sa bijelim lukom. U toku ovog perioda robot akcije cijena, možete nabaviti pakovanje od 400g ovog ukusnog mesnog prerađevina marke Bajra po cijeni od samo 7,50KM. Dodajte malo tradicionalnog okusa svojim jelima uz ovaj izvrsni proizvod.

Sokovi

Sok 1l, Takovo – 1,30KM

Ako želite osvježiti svoje dane ukusnim sokovima, onda je ova ponuda idealna za vas. U toku ovog perioda robot akcije cijena, možete nabaviti bocu od 1l sokova marke Takovo po cijeni od samo 1,30KM. Uživajte u raznim ukusima i osvježavajućim sokovima tokom ljetnih dana.

Sok family Vitalis 2l – sniženo 29% – 2,00KM

Za sve one koji preferiraju veće pakovanje sokova, imamo odličnu ponudu za sok family Vitalis. U toku ovog perioda robot akcije cijena, možete nabaviti bocu od 2l ovog ukusnog soka po cijeni od samo 2,00KM, što je sniženje od 29%. Uživajte u obilju svježih sokova i razveselite cijelu porodicu.

Coca Cola 2l – 2,50KM

Ako ste ljubitelj Coca Cole, onda će vas ova ponuda sigurno obradovati. U toku ovog perioda robot akcije cijena, možete nabaviti bocu od 2l Coca Cole po cijeni od samo 2,50KM. Uživajte u osvježavajućem ukusu omiljenog gaziranog pića i provedite trenutke uživanja sa prijateljima.

Kućna hemija

Sredstvo za podove Moss Clean – sniženje 28% – 1,65KM

Ako tražite kvalitetno sredstvo za čišćenje podova, onda je ova ponuda idealna za vas. U toku ovog perioda robot akcije cijena, možete nabaviti Moss Clean sredstvo za podove po cijeni od samo 1,65KM, uz sniženje od 28%. Održavajte vaše podove čistim i sjajnim uz pomoć ovog efikasnog proizvoda.

Vlažne maramice 70komada, Adea – sniženje 24% – 1,10KM

Ako vam trebaju vlažne maramice za brzo i jednostavno čišćenje, onda će vas ova ponuda sigurno obradovati. U toku ovog perioda robot akcije cijena, možete nabaviti pakovanje od 70 komada vlažnih maramica marke Adea po cijeni od samo 1,10KM, uz sniženje od 24%. Očistite površine brzo i efikasno uz ove praktične maramice.

Gel za tuširanje 250ml, Fa – sniženje 31% – 2,95KM

Za osvježavajući tuš doživljaj, preporučujemo vam gel za tuširanje marke Fa. U toku ovog perioda robot akcije cijena, možete nabaviti bocu od 250ml ovog kvalitetnog gela po cijeni od samo 2,95KM, uz sniženje od 31%. Uživajte u mirisima i njegujućim svojstvima ovog vrhunskog proizvoda.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.