Best katalog od 02.03. do 13.03.

Ističe: 13.03.

Sniženje do: 49%

Best trgovine,mjesto  gdje uvijek možete pronaći najbolje ponude namirnica, potrepština za domaćinstvo i malih aparata. Best najnoviji katalog s popustima je sada izašao i pun je nevjerovatnih ponuda koje ne želite propustiti.

 

 

Počevši od 2. marta pa sve do 13. marta, Best novi katalog nudi nevjerovatne popuste na širok asortiman proizvoda. Od deterdženta za pranje rublja do sira i mliječnih proizvoda, sve po nenadmašnim cijenama.

Želite da uštedite na deterdžentu za veš? Ne tražite dalje od naše ekskluzivne ponude deterdženta za pranje rublja Violeta – sada na 49% popusta!

Ali to nije sve. Best katalog donosi i popuste do 24% na širok izbor sireva i do 21% popusta na mliječne proizvode. Bilo da tražite svježe mlijeko, jogurt ili sir, pronađite u Best trgovinama po najpovoljnijim cijenama.

Pored Best odličnih ponuda namirnice, Best novi katalog donosi i popuste na razne potrepštine za domaćinstvo i male aparate.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.