Best katalog od 22.06. do 02.07.

Ističe: 02.07.

Sniženje do: 38%

Best katalog od 22.06. do 02.07. pruža sjajne ponude i sniženja na razne prehrambene proizvode, meso i mesne prerađevine, mliječne proizvode, pića i slatkiše. Ove ponude omogućavaju kupcima da uživaju u visokokvalitetnim proizvodima po povoljnim cijenama.

Best katalog od 22.06. do 02.07.

Dobrodošli u najnoviji Best katalog od 22.06. do 02.07., koji vam donosi fantastične ponude i sniženja na razne proizvode. U ovom članku ćemo vam predstaviti neke od najboljih ponuda u prehrambenim proizvodima, mesu i mesnim prerađevinama, mliječnim proizvodima, pićima i slatkišima. Bez daljnjeg odlaganja, krenimo u istraživanje ovih sjajnih ponuda.

Prehrambeni proizvodi

Domaći ajvar 660g – sniženo 18% – 8,50KM

Prvi proizvod koji izdvajamo iz ovog Best kataloga je domaći ajvar, koji dolazi u pakovanju od 660g. Ovaj ukusni ajvar je trenutno snižen za 18% i može se nabaviti po cijeni od 8,50KM. Svojom bogatom aromom i visokim kvalitetom, ovaj domaći ajvar će zadovoljiti sve ljubitelje tradicionalnih okusa.

Jufka za baklavu 450g, Jami – sniženo 19% – 2,95KM

Ako ste ljubitelj slatkih poslastica, onda će vas zanimati jufka za baklavu marke Jami. Ovaj proizvod dolazi u pakovanju od 450g, a trenutno je snižen za 19%. Za samo 2,95KM možete pripremiti ukusnu baklavu koja će oduševiti vaše nepce.

Tjestenina Barilla spaghettini 500g – sniženje 17% – 2,45KM

Za sve ljubitelje tjestenine, u ovom katalogu je dostupna tjestenina Barilla spaghettini. Pakovanje od 500g ove popularne tjestenine je sniženo za 17% i može se nabaviti po cijeni od 2,45KM. Uživajte u autentičnom talijanskom okusu kod kuće uz ovu visokokvalitetnu tjesteninu.

Meso i mesne prerađevine

Salama Extra poleća 400g, Perutnina Ptuj – 2,35KM

Za sve ljubitelje salame, u ovom katalogu vam predstavljamo salamu Extra poleća od 400g, proizvedenu od strane renomirane kompanije Perutnina Ptuj. Sa cijenom od samo 2,35KM, ova salama će zadovoljiti vaše ukusne pupoljke i pružiti vam bogatstvo okusa.

Goveđi narezak 150g, Agrotrend – 1,35KM

Ukoliko preferirate narezane mesne proizvode, onda će vam goveđi narezak od 150g marke Agrotrend biti odličan izbor. Sa cijenom od samo 1,35KM, možete uživati u ukusnom goveđem narezku koji je savršen kao dodatak sendvičima ili kao samostalni obrok.

Šunka pizza kg, Goranović – sniženje 20% – 7,95KM

Za sve ljubitelje pizze, u ovom katalogu je dostupna šunka pizza marke Goranović. Ova šunka se prodaje po kilogramu, a trenutno je snižena za 20%. Sa cijenom od 7,95KM po kilogramu, možete pripremiti ukusne pizze kod kuće sa vrhunskom kvalitetom šunke.

Mliječni proizvodi

Sir edamer, gauda 1kg – 10,95KM

Za sve ljubitelje sira, predstavljamo vam sir edamer i gauda koji dolazi u pakovanju od 1kg. Sa cijenom od 10,95KM, ovaj sir je savršen za pripremu sendviča, preljeva za tjesteninu ili kao dio ukusnog obroka. Uživajte u bogatom i kremastom okusu ovog visokokvalitetnog sira.

Mladi kajmak 250g, President – 4,50KM

Ako volite kajmak, onda će vas sigurno zanimati mladi kajmak marke President. Ovaj kajmak dolazi u pakovanju od 250g, a može se nabaviti po cijeni od 4,50KM. Uživajte u kremastom i bogatom okusu ovog tradicionalnog mliječnog proizvoda.

Svježi sir 400g, MI99 – sniženje 18% – 3,15KM

U ovom katalogu, također možete pronaći svježi sir marke MI99. Pakovanje od 400g ovog svježeg sira je trenutno sniženo za 18% i može se nabaviti po cijeni od 3,15KM. Iskoristite ovo sniženje i uživajte u svježem i ukusnom siru koji će zadovoljiti vaša nepca.

Pića i slatkiši

Pivo Sarajevsko 0,5l – super cijena – 1,10KM

Za sve ljubitelje osvježavajućeg piva, u ovom Best katalogu vam predstavljamo Sarajevsko pivo. Ovo pivo dolazi u pakovanju od 0,5l i trenutno je dostupno po super cijeni od samo 1,10KM. Uživajte u hladnom pivu tokom ljetnih dana uz sjajnu ponudu koju vam ovaj katalog pruža.

Tulumba mala 500g, Sunday – sniženje 17% – 4,85KM

Ako ste slatkoljubac, onda će vas zanimati tulumba male marke Sunday. Ove ukusne tulumbice dolaze u pakovanju od 500g i trenutno su snižene za 17%. Za samo 4,85KM možete uživati u slatkim zalogajima koje pružaju ove mekane i sočne tulumbice.

Čokolada Dorina 98g, Kraš – sniženje 38% – 1,40KM

Na kraju, želimo vam predstaviti čokoladu Dorina marke Kraš. Ova čokolada dolazi u pakovanju od 98g, a trenutno je snižena za čak 38%. Sa cijenom od samo 1,40KM, možete se počastiti ukusnom čokoladom koja će vas oduševiti svojim bogatim okusom i kvalitetom.

U ovom članku smo vam predstavili neke od najboljih ponuda iz Best katalog od 22.06. do 02.07. Uživajte u sniženjima i bogatstvu okusa koje ovi proizvodi pružaju. Ne propustite priliku da iskoristite ove fantastične ponude i nabavite visokokvalitetne prehrambene proizvode, meso i mesne prerađevine, mliječne proizvode, pića i slatkiše po povoljnim cijenama.

Dobrodošli u najnoviji Best katalog od 22.06. do 02.07., koji vam donosi fantastične ponude i sniženja na razne proizvode. U ovom članku ćemo vam predstaviti neke od najboljih ponuda u prehrambenim proizvodima, mesu i mesnim prerađevinama, mliječnim proizvodima, pićima i slatkišima. Bez daljnjeg odlaganja, krenimo u istraživanje ovih sjajnih ponuda.

 

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.