Best akcija od 17.04. do 19.04.

Ističe: 19.04.

Sniženje do: 20%

Akcija od 17.04. do 19.04. u supermarketima Best

Best trgovine su poznate po svojim akcijama i popustima na različite proizvode. Ovaj vikend, od 17.04. do 19.04., Best trgovine nude velike popuste na prehrambene proizvode, voće i povrće. U ovom članku ćemo vam predstaviti neke od najboljih ponuda koje su dostupne u Best trgovinama.

Prehrambeni proizvodi

Čokolada Noisette 100g Milka – 1,65KM

Milka je brend koji je poznat po svom ukusu i kvaliteti. Čokolada Noisette je jedna od najpopularnijih Milka čokolada na tržištu. U Best trgovinama, ova čokolada se prodaje po cijeni od samo 1,65KM. To je značajan popust u odnosu na redovnu cijenu, pa iskoristite priliku i kupite čokoladu koju volite.

Voće i povrće

Banana kg – 2,55KM

Banane su jedno od najpopularnijih voća u svijetu. One su bogate vitaminima i mineralima koji su ključni za zdrav život. U Best trgovinama, banana se prodaje po cijeni od 2,55KM po kilogramu. To je sjajna cijena za kvalitetno voće koje će vam pomoći da ostanete zdravi.

Limun 1kg – 1,95KM

Limun je jedan od najboljih izvora vitamina C koji možete pronaći. Ovaj vitamin je važan za jačanje vašeg imunološkog sustava i pomaže u sprečavanju prehlade i gripa. U Best trgovinama, limun se prodaje po cijeni od samo 1,95KM po kilogramu. To je sjajna prilika da kupite limun koji će vam pomoći da ostanete zdravi tijekom cijele godine.

Mladi kupus – 1,75KM

Kupus je povrće koje je bogato vlaknima i vitaminima. On je važan za zdrav probavni sustav i pomaže u održavanju zdravog krvnog tlaka. U Best trgovinama, mladi kupus se prodaje po cijeni od samo 1,75KM po kilogramu. To je sjajna prilika da kupite ovaj zdravi i ukusni povrće.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.