Uštedite u Bosni i Hercegovini

Kako radi cjenoteka.ba

PREGLEDAJTE NAJNOVIJE KATALOGE

Pripremite se za sljedeći odlazak u kupovinu uz cjenoteka.ba odaberite omiljenog prodavača i pregledajte najnovije dostupne kataloge.

PRONAĐITE NAJBOLJE AKCIJE

Pronađite proizvode koji vas najviše zanimaju: odaberite kategoriju, prodavača ili trgovinu i provjerite cjene proizvoda u njihovim najnovijim katalozima.

KUPITE U PRODAVNICI

Pronađite najbližu prodavnicu: koristite mapu da otkrijete lokacije trgovina u Vašoj blizini zajedno s radnim vremenom trgovina.

Uštedite u Bosni i Hercegovini

Cjenoteka.ba vam donosi najbolje uštede u Bosni I Hercegovini. Ponude  su posebno namijenjene vama kako biste pronašli najbolje proizvode i usluge po najboljim cijenama, a istovremeno uštedjeli vrijeme i novac. Napravite kupovinu koja se potpuno isplati I donosi najveće uštede. Saznajte sve na jednom mjestu posebno gdje ćete ostvariti najveće uštede. Saznajte sve o svim ponudama, sniženjima, šoping festivalima uz nekoliko klikova na cjenoteka.ba.  Budite prvi koji će saznati za sve ponude za kupovinu u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci, Zenici, Tuzli a I u ostatku Bosne I Hercegovine. 

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.