Svi katalozi u Bosni i Hercegovini

Kako radi cjenoteka.ba

PREGLEDAJTE NAJNOVIJE KATALOGE

Pripremite se za sljedeći odlazak u kupovinu uz cjenoteka.ba odaberite omiljenog prodavača i pregledajte najnovije dostupne kataloge.

PRONAĐITE NAJBOLJE AKCIJE

Pronađite proizvode koji vas najviše zanimaju: odaberite kategoriju, prodavača ili trgovinu i provjerite cjene proizvoda u njihovim najnovijim katalozima.

KUPITE U PRODAVNICI

Pronađite najbližu prodavnicu: koristite mapu da otkrijete lokacije trgovina u Vašoj blizini zajedno s radnim vremenom trgovina.

Svi aktivni katalozi u Bosni i Hercegovini

Nema potrebe da tražite sniženja I kataloge kako biste iskoristili posebne ponude jer vas obavještavamo o svim novim katalozima, sniženjima, ponudama I akcijama u Bosni I Hercegovini na jednom mjestu. Na cjenoteka.ba pronađite najveći izbor kataloga u Bosni I Hercegovini kao I posebne ponude, akcije I sniženja. Potražite najnovije kataloge marketa Bingo, Amko, Mercator, Konzum, FIS kao I mnoge druge.

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.