Sve akcije na jednom mjestu

Kako radi cjenoteka.ba

PREGLEDAJTE NAJNOVIJE KATALOGE

Pripremite se za sljedeći odlazak u kupovinu uz cjenoteka.ba odaberite omiljenog prodavača i pregledajte najnovije dostupne kataloge.

PRONAĐITE NAJBOLJE AKCIJE

Pronađite proizvode koji vas najviše zanimaju: odaberite kategoriju, prodavača ili trgovinu i provjerite cjene proizvoda u njihovim najnovijim katalozima.

KUPITE U PRODAVNICI

Pronađite najbližu prodavnicu: koristite mapu da otkrijete lokacije trgovina u Vašoj blizini zajedno s radnim vremenom trgovina.

Sve akcije u Bosni i Hercegovini na jednom mjestu

Razumijemo vrijednost vašeg vremena i novca, koji su temelj ove platforme. Nema potrebe tragati za akcijama, jer vas obavještavamo o odličnim ponudama na istoj platformi – cjenoteka.ba. Saznajte o svim akcijama, ponudama, sniženjima u raznim trgovinama ili brendovima. Svakog dana potražite nove akcije na cjenoteka.ba I uživajte u kupovini. . U najnovijim katalozima marketa Bingo, Amko, Mercator, Konzum I mnogih drugih pronađite super snižanja I akcijske cijene.

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.