Sva sniženja u Bosni i Hercegovini

Kako radi cjenoteka.ba

PREGLEDAJTE NAJNOVIJE KATALOGE

Pripremite se za sljedeći odlazak u kupovinu uz cjenoteka.ba odaberite omiljenog prodavača i pregledajte najnovije dostupne kataloge.

PRONAĐITE NAJBOLJE AKCIJE

Pronađite proizvode koji vas najviše zanimaju: odaberite kategoriju, prodavača ili trgovinu i provjerite cjene proizvoda u njihovim najnovijim katalozima.

KUPITE U PRODAVNICI

Pronađite najbližu prodavnicu: koristite mapu da otkrijete lokacije trgovina u Vašoj blizini zajedno s radnim vremenom trgovina.

Pronađite sva sniženja u Bosni i Hercegovini

Cjenoteka.baje odgovor na sve vaše upite o sniženjima. Saznajte o svim akcijama, ponudama, sniženjima u raznim trgovinama ili brendovima u Bosni I Hercegovini. Cjenoteka.ba nudi najveći izbor kataloga sa sniženjima, popstima I akcijama u Bosni I Hercegovini. Potražite najnovija snienja u marketima Bingo, Amko, Mercator, Konzum, FIS kao I mnoge druge.  Otkrivamo najnovije i ažurne kataloge u Bosni I Hercegovini kao i posebne ponude za kupovinu u svim gradovima kako bismo vam olakšali odabir prave stvari bez gubljenja previše vremena. 

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.