Sva sniženja na jednom mjestu

Kako radi cjenoteka.ba

PREGLEDAJTE NAJNOVIJE KATALOGE

Pripremite se za sljedeći odlazak u kupovinu uz cjenoteka.ba odaberite omiljenog prodavača i pregledajte najnovije dostupne kataloge.

PRONAĐITE NAJBOLJE AKCIJE

Pronađite proizvode koji vas najviše zanimaju: odaberite kategoriju, prodavača ili trgovinu i provjerite cjene proizvoda u njihovim najnovijim katalozima.

KUPITE U PRODAVNICI

Pronađite najbližu prodavnicu: koristite mapu da otkrijete lokacije trgovina u Vašoj blizini zajedno s radnim vremenom trgovina.

Sva sniženja u Bosni i Hercegovini na jednom mjestu

Nema potrebe da tražite sniženja I kataloge kako biste iskoristili posebne ponude jer vas obavještavamo o svim novim katalozima, sniženjima, ponudama I akcijama na jednom mjestu – cjenoteka.ba. Šta sve želite da kupite po sniženoj cijeni? Nije važno koja sniženja tražite  jer pokrivamo široku oblast kako bismo vas obavjestili brojnim aktuelnim sniženjima, akcijama i popustima. Razumijemo vrijednost vašeg vremena i novca, koji su temelj ove platforme. Nema potrebe tragati za sniženjima, jer vas obavještavamo o odličnim ponudama na istoj platformi – cjenoteka.ba. 

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.