Sniženja u Bosni i Hercegovini

Kako radi cjenoteka.ba

PREGLEDAJTE NAJNOVIJE KATALOGE

Pripremite se za sljedeći odlazak u kupovinu uz cjenoteka.ba odaberite omiljenog prodavača i pregledajte najnovije dostupne kataloge.

PRONAĐITE NAJBOLJE AKCIJE

Pronađite proizvode koji vas najviše zanimaju: odaberite kategoriju, prodavača ili trgovinu i provjerite cjene proizvoda u njihovim najnovijim katalozima.

KUPITE U PRODAVNICI

Pronađite najbližu prodavnicu: koristite mapu da otkrijete lokacije trgovina u Vašoj blizini zajedno s radnim vremenom trgovina.

Sniženja u Bosni i Hercegovini

Cjenoteka.baje odgovor na sve vaše upite o sniženjima. Saznajte o svim akcijama, ponudama, sniženjima u raznim trgovinama ili brendovima. Bilo da su to namirnice, elektronika, ljepota, odjeća, namještaj, internet trgovine, satovi, nakit, obuća, mirisi, zabava, paketi za odmor, zabavne aktivnosti, vrtlarstvo, , supermarket , hipermarket i još mnogo toga. Potražite sve marke, trgovine, artikle ili čak trgovačke centre. Dobijte sve informacije o ponudama, akcijama, sniženjima, promocijama, rasprodajama i još mnogo toga. 

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.