Sniženja u Bosni i Hercegovini

Kako radi cjenoteka.ba

PREGLEDAJTE NAJNOVIJE KATALOGE

Pripremite se za sljedeći odlazak u kupovinu uz cjenoteka.ba odaberite omiljenog prodavača i pregledajte najnovije dostupne kataloge.

PRONAĐITE NAJBOLJE AKCIJE

Pronađite proizvode koji vas najviše zanimaju: odaberite kategoriju, prodavača ili trgovinu i provjerite cjene proizvoda u njihovim najnovijim katalozima.

KUPITE U PRODAVNICI

Pronađite najbližu prodavnicu: koristite mapu da otkrijete lokacije trgovina u Vašoj blizini zajedno s radnim vremenom trgovina.

Sniženja u Bosni i Hercegovini

Cjenoteka.ba vam donosi najbolja sniženja  u Bosni I Hercegovini sa uzbudljivim ponudama i popustima koje možete izabrati. Bilo da se radi o bilo kojem tržnom centru, trgovini ili trgovačkom centru u Bosni I hercegovini, cjenoteka.ba će vam dati iscrpnu listu sniženja. Pregledajte različite kategorije da biste pronašli upravo ono što vam je potrebno. Cjenoteka.ba nudi najveći izbor kataloga sa sniženjima, popstima I akcijama u Bosni I Hercegovini. 

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.