Omega Shop katalog od 15.04. do 31.05.

Ističe: 30.05.

Sniženje do: 40%

U ovom katalogu Omega Shopa, možete pronaći sjajne ponude bijele tehnike, televizora i malih kućanskih aparata. Produžena garancija, niske cijene i vrhunska kvaliteta proizvoda, samo su neki od razloga zbog kojih bi trebali razmisliti o kupovini u ovom periodu. Ako ste ljubitelj Tefal proizvoda, ovaj katalog nudi vam sjajnu priliku da ih nabavite uz 20% popusta. Kupovina u Omega Shopu je jednostavna, sigurna i povoljna, stoga ne oklijevajte i iskoristite sve prednosti koje vam ova prodavnica nudi.

Omega Shop katalog: Najbolje ponude Bijele tehnike, televizora i malih kućanskih aparata od 15.04. do 31.05.

Omega Shop je odlučio da obraduje svoje kupce novim katalogom koji će biti aktuelan od 15.04. do 31.05. U ovom katalogu možete pronaći sjajne ponude bijele tehnike, televizora i malih kućanskih aparata. U nastavku teksta, detaljno ćemo opisati najbolje ponude ovog kataloga.

Televizori: Najnoviji modeli sa produženom garancijom

Jedna od najboljih ponuda u ovom katalogu su televizori sa produženom garancijom. Konkretno, Grunding televizor sa 4k rezolucijom, Android sistemom i produženom garancijom od 3+2 godine možete nabaviti već od 559KM. Ne samo da ćete imati vrhunsku tehnologiju u vašem dnevnom boravku, već ćete biti i sigurni u svoju kupovinu sa produženom garancijom.

Bijela tehnika: Najbolje cijene uz 7 godina garancije

Omega Shop je odlučio da u ovom katalogu ponudi nevjerovatne cijene bijele tehnike uz čak 7 godina garancije! Iz ponude izdvajamo Beko ugradbenu ploču koja se može nabaviti već od 483,65KM. Ukoliko ste u potrazi za novom ugradbenom pećnicom, Beko ima izvrsnu ponudu sa cijenom već od 499,06KM. Za one koji žele olakšati posao oko pranja suđa, preporučujemo Beko ugradbenu mašinu za suđe koju možete nabaviti već od 659,12KM.

Mali kućanski aparati: Jednostavno rješenje za svaki dan

Ako ste u potrazi za novim malim kućanskim aparatima, Omega Shop ima nekoliko sjajnih ponuda za vas. Četka za ravnanje kose Grundig može biti vaša za samo 50,15KM, a Fen za kosu Grundig za samo 61,20KM. Za ljubitelje tostera, tu je Beko toster za sendviće koji se može nabaviti po cijeni od 47,20KM. Za one koji vole da jedu ukusnu hranu bez mnogo napora, preporučujemo Beko fritezu koja se može nabaviti za samo 188,10KM.

Mjesec Tefala: 20% popusta na sve proizvode

Ukoliko ste ljubitelj kvalitetnog posuđa i malih kućanskih aparata, ovaj katalog će vam biti posebno interesantan. Naime, u Omega Shopu traje Mjesec Tefala, tokom kojeg možete ostvariti 20% popusta na sve proizvode ove renomirane marke. Tefal je poznat po visokokvalitetnom posuđu i malim kućanskim aparatima, a u ovom katalogu možete pronaći sve što vam je potrebno za kuhanje, pečenje, tostiranje i pripremu hrane na brz i jednostavan način.

Kako iskoristiti najbolje ponude iz Omega Shop kataloga?

Kako biste iskoristili sve prednosti koje ovaj katalog nudi, potrebno je pažljivo pregledati sve ponude i izabrati proizvode koji vam najviše odgovaraju. Prilikom kupovine bijele tehnike, obratite pažnju na garanciju i odaberite proizvode koji će vam trajati dugi niz godina. Kada su u pitanju mali kućanski aparati, birajte one koji će vam olakšati svakodnevne poslove i pripremu hrane.

Kupovina u Omega Shopu: Jednostavno i sigurno

Kupovina u Omega Shopu je jednostavna i sigurna. Ova prodavnica nudi širok asortiman proizvoda, vrhunsku uslugu i povoljne cijene. Uz to, sve proizvode možete platiti karticom ili gotovinom i sigurni ste u svoju kupovinu, zahvaljujući garanciji i kvalitetu proizvoda.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.