Omega Shop katalog od 01.06. do 31.07.

Ističe: 31.07.

Sniženje do: 30%

Omega Shop katalog od 01.06. do 31.07. je stigao, gdje sniženje ide do 30%! Pregledajte naš nevjerojatni katalog od 01.06. do 31.07. i otkrijte vrhunsku bijelu tehniku, male kućanske aparate i televizore po izuzetno povoljnim cijenama. Side by side frižideri, ugradbene ploče, pećnice, usisivači, aparati za kafu i televizori renomiranih brendova čekaju vas. Sa cijenama koje su neodoljive, pružamo vam priliku da opremite svoj dom s kvalitetnim proizvodima. Ne propustite ovu fantastičnu ponudu u Omega Shopu!

Omega Shop katalog od 01.06. do 31.07.

Dobrodošli u Omega Shop, vašu destinaciju za vrhunsku bijelu tehniku, male kućanske aparate i televizore. U ovom članku predstavljamo vam nevjerojatne ponude koje su dostupne u našem katalogu od 01.06. do 31.07. Pripremite se da otkrijete izvanredne proizvode po nevjerojatnoj cijeni.

Bijela tehnika

Side by side frižider, Beko – Top ponuda – 1499KM

Prvo na našem popisu je neverovatan Beko side by side frižider. Ovaj izuzetno prostran frižider će zadovoljiti sve vaše potrebe za čuvanjem hrane. Sa svojim modernim dizajnom i naprednim funkcijama, ovaj frižider će biti sjajan dodatak vašoj kuhinji. Također, uz neverovatnu cijenu od samo 1499KM, ova ponuda je zaista neodoljiva.

Ugradbena ploča – 526KM

Ako planirate renovirati svoju kuhinju ili jednostavno nadograditi svoje kulinarske mogućnosti, naša ponuda ugradbene ploče je pravi izbor za vas. Ugradbena ploča poznatog brenda omogućit će vam jednostavno pripremanje obroka uz vrhunsku sigurnost i kontrolu. Sa cijenom od samo 526KM, ova ugradbena ploča predstavlja fantastičnu vrijednost za vaš novac.

Ugradbena pećnica – 912KM

Kompletirajte svoju kuhinju sa vrhunskom ugradbenom pećnicom iz našeg kataloga. Ugradbena pećnica je esencijalni dio svake moderno opremljene kuhinje. S našom pećnicom, moći ćete pripremiti ukusne obroke bez napora. Za nevjerojatnih 912KM, dobit ćete visokokvalitetnu pećnicu koja će ispuniti sve vaše kulinarske snove.

Mali kućanski aparati

Samsung usisivač – 148,75KM

Čišćenje vašeg doma nikada nije bilo lakše uz naš Samsung usisivač. Ovaj snažni usisivač uklanja prašinu i nečistoće s lakoćom, ostavljajući vaš dom svježim i čistim. Sa svojim ergonomskim dizajnom i visokom učinkovitošću, ovaj usisivač je pravi izbor za sve domaćinstva. I najbolje od svega, po cijeni od samo 148,75KM, ovo je sjajna prilika za sve koji žele kvalitetan usisivač po povoljnoj cijeni.

Beko aparat za kafu – 159,20KM

Započnite svako jutro s šalicom savršeno pripremljene kave uz pomoć Beko aparata za kafu. Ovaj aparat za kafu omogućuje vam da uživate u bogatom okusu svježe mljevene kave u udobnosti svog doma. Sa svojom jednostavnom upotrebom i atraktivnim dizajnom, ovaj aparat za kafu će zadovoljiti sve vaše potrebe za kofeinom. Po cijeni od samo 159,20KM, ovo je prava prilika da unesete luksuz kave u svoj dom.

Beko pegla na paru – 151,20KM

Otkrijte najnoviju tehnologiju glačanja uz Beko peglu na paru. Ova pegla na paru omogućuje vam da jednostavno i efikasno glačate svoju odjeću, ostavljajući je savršeno glatkom i besprijekornom. Sa svojim naprednim funkcijama i visokom snagom, ova pegla na paru je idealna za svakodnevno korištenje. I najbolje od svega, po cijeni od samo 151,20KM, možete dobiti ovu izvanrednu peglu i olakšati svoju rutinu glačanja.

Televizori

Samsung 4K Crystal UHD Smart TV – 1996,65KM

Uživajte u kristalno jasnoj slici i besprijekornom iskustvu gledanja uz Samsung 4K Crystal UHD Smart TV. Ovaj televizor nudi izvanrednu rezoluciju, živopisne boje i pametne funkcionalnosti koje će vas oduševiti. Bez obzira jeste li filmofil, ljubitelj sporta ili strastveni gejmer, ovaj televizor će ispuniti sve vaše potrebe za zabavom. Sa cijenom od 1996,65KM, ovaj televizor je pravi izbor za sve koji žele doživjeti vrhunsku kvalitetu slike i zvuka.

Grunding 7900 B 4K Android – 749,55KM

Ako tražite kvalitetan televizor po povoljnoj cijeni, Grunding 7900 B 4K Android je pravi izbor za vas. Ovaj televizor nudi izvanrednu rezoluciju, oštru sliku i intuitivno korisničko iskustvo uz Android operativni sistem. Bez obzira želite li gledati omiljene filmove, serije ili igrati video igre, ovaj televizor će vam pružiti zadovoljstvo u svakom trenutku. Po cijeni od samo 749,55KM, ne propustite ovu fantastičnu ponudu.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.