Megamarkt katalog od 02.03. do 13.03.

Ističe: 13.03.

Sniženje do: 30%

Tražite sjajne ponude za televizore, telefone, male kućne aparate, namirnice i još mnogo toga? Ne tražite dalje od najnovijeg Megamarkt kataloga koji je sada dostupan na cjenoteka.ba! Od 2. do 13. marta 2023. godine na Megamarktu možete iskoristiti velike popuste na široku paletu proizvoda.

 

Bilo da ste u potrazi za novim Samsung ili Xiaomi telefonom, visokokvalitetnim televizorom ili nekim malim kućnim aparatima, Megamarkt katalog je za vas. A uz popuste na namirnice, možete se opskrbiti svom omiljenom hranom uz veliku uštedu.

Ali to nije sve – Megamarkt nudi i neke nevjerovatne ponude tokom svojih Mega shopping dana 10. i 11. marta 2023. Možete dobiti do 20% popusta na tekstilne artikle za muškarce, žene i djecu, kao i do 30 % popusta na zimske jakne za muškarce i žene. A ako tražite zabavne nove igračke za djecu, možete uživati u do 20% popusta na odabrane artikle.

Stoga ne čekajte – već danas posjetite cjenoteka.ba da pogledate najnoviji Megamarkt katalog i počnite štedjeti na svim svojim omiljenim proizvodima. Uz toliko sjajnih ponuda koje možete izabrati, sigurno ćete pronaći nešto što volite po cijeni koju možete priuštiti.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.