Megamarkt akcija od 17.04. do 26.04.

Ističe: 26.04.

Sniženje do: 30%

Megamarkt akcija od 17.04. do 26.04. nudi širok izbor proizvoda po veoma povoljnim cijenama. Potrošači mogu pronaći snižene cijene na prehrambenim proizvodima, mliječnom programu, pićima, kućnoj hemiji i tehničkim proizvodima. Posebno su značajne ponude na televizorima i mašinama za suđe, koje dolaze s 5 godina garancije. Ova akcija je idealna prilika za uštedu novca i nabavku kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama. Stoga, ne propustite priliku i posjetite Megamarkt kako biste iskoristili ove snižene cijene i uštedjeli novac.

Megamarkt akcija od 17.04. do 26.04: Pregled ponuda i popusta

Megamarkt je jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini koji nudi širok asortiman proizvoda. U ovom članku ćemo detaljno opisati ponude i popuste u sklopu Megamarkt akcije koja traje od 17.04. do 26.04. Ovaj pregled obuhvaća prehrambene proizvode, mliječni program, pića, kućnu hemiju i tehničke proizvode.

Megamarkt akcija od 17.04. do 26.04. – Prehrambeni proizvodi

U sklopu Megamarkt akcije, na raspolaganju su prehrambeni proizvodi po veoma povoljnim cijenama.

Kafa 500g, Zlatna džezva – 8,80KM

Ljubitelji kafe sigurno će cijeniti ovaj proizvod koji je sada dostupan po sniženoj cijeni. Zlatna džezva je kvalitetna kafa sa specifičnim okusom koju možete pripremiti na tradicionalan način.

Orah – kg – 8,50KM

Orah je bogat izvor vitamina i minerala koji su važni za zdravlje našeg organizma. U sklopu Megamarkt akcije, orah je dostupan po veoma povoljnoj cijeni.

Extra djevičansko maslinovo ulje 0,75ml, Basso – 10,95KM

Maslinovo ulje je neizostavan sastojak u mnogim jelima, a extra djevičansko maslinovo ulje je kvalitetno ulje koje se dobija hladnim prešanjem maslina. U sklopu Megamarkt akcije, ovaj proizvod je dostupan po povoljnoj cijeni.

Riža dugo zrno 1kg, Facile – 4,35KM

Riža je osnovna namirnica u mnogim kuhinjama širom svijeta, a Facile riža je izbor mnogih kupaca zbog svoje kvalitete i ukusa. U sklopu Megamarkt akcije, riža dugo zrno je dostupna po sniženoj cijeni.

Ulje 1l, Bimal – 3,40KM

Ulje je neizostavan sastojak u pripremi mnogih jela, a Bimal ulje je poznato po svojoj kvaliteti i dobrom ukusu. U sklopu Megamarkt akcije, ovo ulje je dostupno po veoma povoljnoj cijeni.

Megamarkt akcija od 17.04. do 26.04. – Mliječni program

Mliječni program u sklopu Megamarkt akcije također je dostupan po veoma povoljnim cijenama.

ABC krem sir 100g – 1,70KM

ABC krem sir je popularan među kupcima zbog svog ukusa i kvalitete. Možete ga koristiti za pripremu sendviča, kao namaz na kruhu ili kao sastojak u raznim jelima. U sklopu Megamarkt akcije, ovaj sir je dostupan po sniženoj cijeni.

Mlijeko 2,8% m.m. 1l, Domaće blago – 1,75KM

Mlijeko je neizostavni dio svakodnevne prehrane, a Domaće blago mlijeko je poznato po svojoj kvaliteti i ukusu. U sklopu Megamarkt akcije, mlijeko 2,8% m.m. je dostupno po veoma povoljnoj cijeni.

Stolni margarin 250g – Zvijezda – 1,65KM

Stolni margarin je sastojak koji se često koristi u pripremi raznih jela i peciva. Zvijezda margarin je poznat po svojoj kvaliteti i ukusu, a u sklopu Megamarkt akcije, dostupan je po sniženoj cijeni.

Pića

U sklopu Megamarkt akcije, dostupan je širok izbor pića po veoma povoljnim cijenama.

Cocta 1,5l – 2,00KM

Cocta je popularno bezalkoholno piće s okusom naranče, limuna i đumbira. U sklopu Megamarkt akcije, Cocta je dostupna po veoma povoljnoj cijeni.

Sok Bravo 1,5l, Sunny – 2,10KM

Sokovi su idealni za hidrataciju tijela, a Sunny sokovi su poznati po svojoj kvaliteti i okusu. U sklopu Megamarkt akcije, sok Bravo je dostupan po sniženoj cijeni.

Sok ACE 1l, Pffanner – 1,95KM

Sok ACE je popularno voćno piće s vitaminima A, C i E. Pffanner sokovi su poznati po svojoj kvaliteti i ukusu, a u sklopu Megamarkt akcije, sok ACE je dostupan po veoma povoljnoj cijeni.

Megamarkt akcija od 17.04. do 26.04. – Kućna hemija

Kućna hemija je neizostavni dio svakodnevnog života, a u sklopu Megamarkt akcije, dostupan je širok izbor proizvoda za čišćenje po veoma povoljnim cijenama.

Deterdžent za veš 6kg, Bioaktiv – 13,50KM

Bioaktiv deterdžent za veš je izbor mnogih kupaca zbog svoje kvalitete i učinkovitosti u uklanjanju mrlja i prljavštine. U sklopu Megamarkt akcije, ovaj deterdžent je dostupan po sniženoj cijeni.

Perle za veš 140g, Lenor – 7,95KM

Lenor perle za veš su proizvod koji pomaže u održavanju svježine i mekoće rublja. U sklopu Megamarkt akcije, perle za veš su dostupne po veoma povoljnoj cijeni.

Deterdžent za suđe 1350ml, Likvi – 3,35KM

Likvi deterdžent za suđe je poznat po svojoj učinkovitosti u uklanjanju masnoća i nečistoća sa suđa. U sklopu Megamarkt akcije, ovaj proizvod je dostupan po sniženoj cijeni.

Megamarkt akcija od 17.04. do 26.04. – Tehnika

U sklopu Megamarkt akcije, na odjelu tehnike su dostupni proizvodi po sniženim cijenama.

Televizori – Mega akcija – već od 259KM

Televizori su neizostavan dio modernog života, a u sklopu Megamarkt akcije, dostupan je širok izbor televizora po veoma povoljnim cijenama. Cijene počinju od samo 259KM, tako da je ovo idealna prilika da nabavite novi televizor po povoljnoj cijeni.

Mašina za suđe – već od 599KM – 5 godina garancije

Mašina za suđe je praktičan uređaj koji vam može uštedjeti vrijeme i trud u kućanskim poslovima. U sklopu Megamarkt akcije, dostupan je izbor mašina za suđe po sniženim cijenama, a sve mašine dolaze s 5 godina garancije.

Ukupno gledano, Megamarkt akcija od 17.04. do 26.04. nudi širok izbor proizvoda po veoma povoljnim cijenama. Od prehrambenih proizvoda do tehnike, u sklopu ove akcije svatko može pronaći nešto za sebe. Stoga, ne propustite ovu priliku i posjetite Megamarkt kako biste iskoristili snižene cijene i uštedjeli novac.

 

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.