Kort marketi vikend akcija od 10.03. do 12.03.

Ističe: 12.03.

Sniženje do: 20%

Dobrodošli na Cjenoteka.ba – vaš jedinstveni izvor za najbolje ponude i akcije u vašem gradu! Ovog vikenda smo posebno uzbuđeni predstaviti vam novu Kort vikend akciju, s nevjerojatnim cijenama na neke od vaših omiljenih proizvoda.

U ponudi Kort marketa ovog vikenda, izdvajamo neke od najboljih ponuda za vas. Jabuke po nevjerojatnoj cijeni od samo 1,25KM/kg – idealne za vaše omiljene recepte, ili kao zdravi međuobrok. Također izdvajamo i  ulje Tomico po cijeni od samo 3,50KM/l – vrhunsko ulje po vrhunskoj cijeni!

Ovog vikenda možete nabaviti tjesteninu za samo 1KM – savršeno za brzi ručak ili večeru, bez napuštanja kuće. I ne zaboravimo na Nivea gel za tuširanje od 750ml po cijeni od samo 5,45KM – nevjerojatna ponuda za vrhunski proizvod. Svi ovi proizvodi su dostupni u ograničenim količinama, stoga nemojte propustiti priliku da uštedite novac ovog vikenda. Posjetite Kort market i iskoristite naše nevjerojatne cijene.

Zahvaljujemo vam što ste odabrali Cjenoteka.ba kao svoj izvor za najnovije ponude i akcije u gradu. Pratite nas za više nevjerojatnih ponuda i popusta!

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.