Kort marketi akcija od 28.04. do 30.04.

Ističe: 30.04.

Sniženje do: 20%

Ukoliko tražite povoljne cijene i najsvježije namirnice, ne propustite Kort marketi akciju od 28.04. do 30.04. Pogledajte koje proizvode smo izdvojili za vas i uštedite novac!

+

Akcijske ponude u Kort marketima od 28.04. do 30.04.

Kort marketi su se ponovo pobrinuli da svojim kupcima omoguće najbolje cijene i najkvalitetnije proizvode. U nastavku vam donosimo pregled najzanimljivijih proizvoda i ponuda koje su dostupne u ovom periodu.

Meso i prerađevine od mesa

Svinjska plećka bez kosti je proizvod koji će oduševiti sve ljubitelje svinjskog mesa. Sa smanjenom cijenom od 9,75KM, ova ukusna i sočna plećka će sigurno naći svoje mjesto na vašoj trpezi. Uz nju se savršeno slaže svježi kupus ili neki drugi povrtni prilog.

Svježe voće i povrće

U Kort marketima možete pronaći najsvježije voće i povrće po povoljnim cijenama. Krastavci po cijeni od 1,75KM po kilogramu i mladi kupus po istoj cijeni su proizvodi koje ne smijete propustiti. Ova dva proizvoda su neizostavan sastojak svake salate i ukusnog jela koje ćete pripremati.

Slastice

Za kraj, tu su slastice koje će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Porodični sladoled Quatro Joy u pakovanju od 1650ml je snižen na 9,20KM, što je odlična prilika da se zasladite u društvu svojih najmilijih. Kolač oblanda od 500g je također na akciji i košta samo 4,45KM. Ovaj ukusan kolač je savršen za kraj svakog obroka ili kao desert uz kafu ili čaj.

Uz ove proizvode i mnoge druge koji su također na akciji, Kort marketi su sigurno vaš najbolji izbor za kupovinu namirnica ovaj vikend. Ne propustite priliku da kupite kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama i uštedite novac.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.