Kort marketi akcija od 17.04. do 23.04.

Ističe: 23.04.

Sniženje do: 20%

Kort marketi su spremni da vas obraduju sjajnim akcijama od 17.04. do 23.04. Na njihovim policama pronaći ćete razne proizvode koji će vam olakšati kupovinu i učiniti je povoljnijom. U ovom članku smo vam predstavili najbolje proizvode koji su na akciji, njihove cijene i popuste, kako biste se mogli informisati i iskoristiti najbolju kupovinu.

Kort Marketi Akcija od 17.04. do 23.04.

Kort marketi su spremni da vas obraduju sa sjajnim akcijama u periodu od 17.04. do 23.04. Na njihovim policama pronaći ćete razne proizvode koji će učiniti vašu kupovinu ne samo lakšom, nego i povoljnijom. U ovom članku, pružićemo vam sve detalje o proizvodima koji su na akciji, njihovim cijenama i popustima, kako biste se mogli informisati i iskoristiti najbolju kupovinu.

Kort marketi akcija od 17.04. do 23.04. – Prehrambeni proizvodi

Bdem kg – 13,90KM

Bdem je vrlo popularna vrsta hljeba, koja je veoma zdrava i hranljiva. Ova namirnica se može naći na Kort marketima po veoma povoljnoj cijeni od 13,90KM po kilogramu. Bdem je bogat vlaknima, koja su važna za zdravlje probavnog sistema. Također, sadrži vitamine i minerale, uključujući vitamine B i željezo.

Limun kg – 1,95KM

Limun je poznat po svom bogatstvu vitamina C, a također je odličan izvor antioksidanata. Ovaj osvježavajući plod je dostupan na Kort marketima po cijeni od samo 1,95KM po kilogramu. Limun se može koristiti za pripremu limunade, sokova, salata i drugih jela.

Kore za pitu, gibanicu i bkalvu 450g – 1,95KM

Kore za pitu, gibanicu i bkalvu su vrlo popularne u bosanskoj kuhinji. One su dostupne na Kort marketima po cijeni od 1,95KM za pakovanje od 450 grama. Ove kore su veoma praktične, jer se mogu koristiti za pripremu raznih jela, kao što su pite, gibanicu i bkalvu.

Med 900g, Livadski, Med-prom – 13,45KM

Med je veoma važna namirnica, koja je poznata po svojim ljekovitim svojstvima. Na Kort marketima možete pronaći livadski med marke Med-prom, po cijeni od samo 13,45KM za pakovanje od 900 grama. Ovaj med je vrlo ukusan i hranljiv, a također se koristi za pripremu raznih jela.

Nescafe 3u1 classic 20+4komada – 7,50KM

Nescafe 3u1 classic je vrlo popularan instant napitak, koji se sastoji od kafe, šećera i mlijeka u prahu. Na Kort marketima možete pronaći pakovanje od 20+4 komada po cijeni od samo 7,50KM. Ovaj napit

ak je odličan izbor za one koji žele uživati u ukusnoj kafi, ali nemaju vremena za pripremu klasične kafe. Nescafe 3u1 classic je idealan napitak za posluživanje u kancelariji, kod kuće ili u pokretu, jer se vrlo brzo i lako priprema.

Kort marketi akcija od 17.04. do 23.04. – Mliječni program

Svježi sir 450g, Naš domaći – 2,45KM

Svježi sir je popularan i ukusan proizvod, koji se može koristiti za pripremu raznih jela, kao što su pite, bureci, salate, itd. Na Kort marketima možete pronaći svježi sir marke Naš domaći po cijeni od samo 2,45KM za pakovanje od 450 grama. Ovaj sir je vrlo kvalitetan i bogat proteinima, a također je lako probavljiv.

Mileram 18% m.m. 400g – Zelena dolina – 2,55KM

Mileram je mliječni proizvod, koji se može koristiti u pripremi raznih jela, kao što su pite, kolači, umaci i dr. Na Kort marketima možete pronaći mileram marke Zelena dolina po cijeni od samo 2,55KM za pakovanje od 400 grama. Ovaj proizvod je bogat proteinima, kalcijumom i drugim hranljivim tvarima.

Jogurt 2,8%mm, Naš domaći – 2,10KM

Jogurt je popularan i ukusan mliječni proizvod, koji je bogat proteinima i probioticima. Na Kort marketima možete pronaći jogurt marke Naš domaći po cijeni od samo 2,10KM za pakovanje od 400 grama. Ovaj jogurt je odličan izbor za doručak ili kao zdrava užina.

Kort marketi akcija od 17.04. do 23.04. – Meso i mesne delikatese

Suđuk goveđi 1kg, Madi – 16,95KM

Suđuk je popularna mesna delikatesa, koja se obično priprema od goveđeg mesa. Na Kort marketima možete pronaći suđuk marke Madi po cijeni od samo 16,95KM za pakovanje od 1 kilogram. Ovaj suđuk je vrlo ukusan i bogat proteinima, a također se može koristiti za pripremu raznih jela, kao što su pite, sendviči, itd.

Pileći file dimljeni 1kg, Madi – 15,00KM

Pileći file dimljeni je popularna mesna delikatesa, koja se dobiva dimljenjem pilećeg filea. Na Kort marketima možete pronaći pileći file dimljeni marke Madi po cijeni od samo 15,00KM za pakovanje od 1 kilogram. Ovaj proizvod je vrlo ukusan i bogat proteinima, a također je idealan za pripremu raznih jela, kao što su sendviči, salate i tostovi.

Pića

Sok 1l, Fruktako – 1,00KM

Sokovi su popularni napici, koji su bogati vitaminima i hranljivim tvarima. Na Kort marketima možete pronaći sok marke Fruktako po cijeni od samo 1,00KM za pakovanje od 1 litre. Ovaj sok je dostupan u raznim ukusima, kao što su jabuka, naranča, breskva i drugi.

Sok jabuka 1l, Voćne kapi, Nectar – 1,95KM

Sok od jabuke je vrlo popularan napitak, koji je bogat vitaminima i mineralima. Na Kort marketima možete pronaći sok od jabuke marke Voćne kapi, Nectar po cijeni od samo 1,95KM za pakovanje od 1 litre. Ovaj sok je odličan izbor za doručak ili kao zdrava užina.

Kort marketi akcija od 17.04. do 23.04. – Dekorativno posuđe

Set čaša 6/1 – 3,55KM

Čaše su neizostavan dio svake kuhinje, a također su i sjajno dekorativno posuđe. Na Kort marketima možete pronaći set od 6 čaša marke 6/1 po cijeni od samo 3,55KM. Ove čaše su vrlo praktične i dostupne su u raznim veličinama i oblicima.

Set za kolače – 24,95KM

Set za kolače je sjajan izbor za one koji vole peći i dekorirati kolače. Na Kort marketima možete pronaći set za kolače po cijeni od samo 24,95KM. Ovaj set sadrži razne posude i pribor za pripremu kolača, kao što su kalupi, modlice, posude za serviranje i dr.

Bkarena tacna – 15,95KM

Bkarena tacna je sjajan dodatak svakoj kuhinji, koji će joj dati moderan izgled. Na Kort marketima možete pronaći bkarene tance po cijeni od samo 15,95KM. Ove tance su dostupne u raznim bojama i veličinama, a mogu se koristiti za serviranje hrane ili kao ukrasni detalj u kuhinji.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.