Katalozi super sniženja

Kako radi cjenoteka.ba

PREGLEDAJTE NAJNOVIJE KATALOGE

Pripremite se za sljedeći odlazak u kupovinu uz cjenoteka.ba odaberite omiljenog prodavača i pregledajte najnovije dostupne kataloge.

PRONAĐITE NAJBOLJE AKCIJE

Pronađite proizvode koji vas najviše zanimaju: odaberite kategoriju, prodavača ili trgovinu i provjerite cjene proizvoda u njihovim najnovijim katalozima.

KUPITE U PRODAVNICI

Pronađite najbližu prodavnicu: koristite mapu da otkrijete lokacije trgovina u Vašoj blizini zajedno s radnim vremenom trgovina.

Katalozi super sniženja u Bosni i Hercegovini

Cjenoteka.ba vam donosi super sniženja  u Bosni I Hercegovini sa uzbudljivim ponudama i popustima izmežu kojih možete izabrati. U najnovijim katalozima marketa Bingo, Amko, Mercator, Konzum I mnogih drugih pronađite super snižanja I akcijske cijene. Svakog dana potražite nova super sniženja u najnovijim katalozima iz marketa u Bosni I Hercegovini. Na cjenoteka.ba pronađite najveći izbor kataloga u Bosni I Hercegovini kao I posebne ponude, akcije I sniženja.

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.