Katalozi sniženja i vikend akcije

Kako radi cjenoteka.ba

PREGLEDAJTE NAJNOVIJE KATALOGE

Pripremite se za sljedeći odlazak u kupovinu uz cjenoteka.ba odaberite omiljenog prodavača i pregledajte najnovije dostupne kataloge.

PRONAĐITE NAJBOLJE AKCIJE

Pronađite proizvode koji vas najviše zanimaju: odaberite kategoriju, prodavača ili trgovinu i provjerite cjene proizvoda u njihovim najnovijim katalozima.

KUPITE U PRODAVNICI

Pronađite najbližu prodavnicu: koristite mapu da otkrijete lokacije trgovina u Vašoj blizini zajedno s radnim vremenom trgovina.

Katalozi sniženja i vikend akcije u Bosni i Hercegovini

Na cjenoteka.ba pronađite najnovije vikend akcije I sniženja.  Bilo da želite da saznate o aktuelnom katalozimau Bosni I Hercegovini, vikend akcijama, sniženju ili posebnoj akciji, sve je dostupno na istoj platformi pod nazivom cjenoteka.ba. Otkrivamo najnovije i ažurne kataloge u Bosni I Hercegovini kao i posebne ponude za kupovinu u svim gradovima kako bismo vam olakšali odabir prave stvari bez gubljenja previše vremena. 

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.