Katalozi akcije popusti

Kako radi cjenoteka.ba

PREGLEDAJTE NAJNOVIJE KATALOGE

Pripremite se za sljedeći odlazak u kupovinu uz cjenoteka.ba odaberite omiljenog prodavača i pregledajte najnovije dostupne kataloge.

PRONAĐITE NAJBOLJE AKCIJE

Pronađite proizvode koji vas najviše zanimaju: odaberite kategoriju, prodavača ili trgovinu i provjerite cjene proizvoda u njihovim najnovijim katalozima.

KUPITE U PRODAVNICI

Pronađite najbližu prodavnicu: koristite mapu da otkrijete lokacije trgovina u Vašoj blizini zajedno s radnim vremenom trgovina.

Katalozi akcije popusti u Bosni i Hercegovini

Bilo da želite da saznate o aktuelnom sniženju šoping radnji u Bosni I Hercegovini, katalog ponudama, sniženju ili posebnoj akciji, sve je dostupno na istoj platformi pod nazivom cjenoteka.ba. Otkrivamo najnovije i ažurne kataloge u Bosni I Hercegovini kao i posebne ponude za kupovinu u svim gradovima kako bismo vam olakšali odabir prave stvari bez gubljenja previše vremena. Obavještavamo vas o najboljim sniženjima, ponudama i akcijama koje se dešavaju u Bosni I Hercegovini. Pokrivamo sve, bilo da se radi o marketu, trgovačkom centru ili šoping radnji. 

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.