Hoše Komerc akcija od 24.04. do 07.05.

Ističe: 07.05.

Sniženje do: 20%

Hoše Komerc akcija od 24.04. do 07.05. je odlična prilika za sve ljubitelje ukusne hrane i pića da uštede novac i nabave kvalitetne proizvode. U sklopu akcije, možete pronaći razne prehrambene proizvode, meso i prerađevine od mesa te pića po sniženim cijenama. Osim toga, Hoše Komerc je pripremio i mnoge druge pogodnosti za svoje kupce. Ne propustite ovu priliku i posjetite najbližu Hoše Komerc prodavnicu.

Hoše Komerc akcija od 24.04. do 07.05.

Hoše Komerc je pripremio veliku akciju koja će trajati od 24.04. do 07.05. u svim svojim prodavnicama. U sklopu akcije, moći ćete kupiti razne prehrambene proizvode, meso i prerađevine od mesa te pića po sniženim cijenama. U nastavku, donosimo vam pregled nekih proizvoda i popusta koji vas očekuju.

Prehrambeni proizvodi

Majoneza 650ml, Thomy – 6,95KM

Uz Hoše Komerc akciju, možete kupiti Thomy majonezu od 650ml po sniženoj cijeni od samo 6,95KM. Ova majoneza je izuzetno ukusna i kvalitetna te će vašim jelima dati savršen okus.

Mokate 3u1 20/1 – 4,20KM

Mokate 3u1 je savršen izbor za sve ljubitelje instant kave. U sklopu Hoše Komerc akcije, možete kupiti ovaj proizvod po cijeni od samo 4,20KM. Sastojci Mokate 3u1 će vam pružiti bogat i aromatičan okus kave te će vam pomoći da započnete dan na pravi način.

Meso i prerađevine od mesa

Chilli kobasica 200g, Tuzlanska – 1,95KM

Ako volite pikantnu hranu, onda je Chilli kobasica 200g, Tuzlanska, savršen izbor za vas. U sklopu Hoše Komerc akcije, možete kupiti ovu kobasicu po sniženoj cijeni od samo 1,95KM. Ova kobasica je proizvedena od najkvalitetnijih sastojaka te će zadovoljiti sva vaša očekivanja.

Naša pečenica I klasa – 32,95KM

Hoše Komerc akcija nudi i Našu pečenicu I klase po sniženoj cijeni od 32,95KM. Ova pečenica je napravljena od najkvalitetnijeg mesa te će zadovoljiti najzahtjevnije gurmane. Uz ovu pečenicu, možete napraviti savršeni sendvič ili ju dodati u svoje omiljeno jelo.

Pileća prsa 1kg, Akova – 11,50KM

Za sve ljubitelje piletine, Hoše Komerc akcija nudi pileća prsa od 1kg po sniženoj cijeni od samo 11,50KM. Pileća prsa su izuzetno zdrav izbor i bogata su izvor proteina. Možete ih iskoristiti u raznim jelima ili napraviti ukusni sendič.

Pića

Cocta 1,5l – 2,00KM

Cocta je omiljeno piće mnogih Bosanaca i Hercegovaca, a u sklopu Hoše Komerc akcije, možete kupiti Coctu od 1,5l po cijeni od samo 2,00KM. Ovo osvježavajuće piće će vam dati potrebnu energiju i okrijepiti vas u vrućim ljetnim danima.

Cedevita 900g – 9,65KM

Cedevita je još jedno popularno piće koje se nalazi u Hoše Komerc akciji. Možete kupiti Cedevitu od 900g po sniženoj cijeni od samo 9,65KM. Ovo piće je bogato vitaminima te će vam pomoći da održite svoje tijelo zdravim i punim energije.

Ostali proizvodi

U sklopu Hoše Komerc akcije, možete pronaći i mnoge druge proizvode po sniženim cijenama. Također, Hoše Komerc je pripremio i mnoge druge pogodnosti za svoje kupce, kao što su pokloni uz određene proizvode ili mogućnost besplatne dostave. Sve što trebate učiniti je posjetiti najbližu Hoše Komerc prodavnicu i iskoristiti ove povoljne ponude.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.