Hoše Komerc akcija od 17.04. do 23.04.

Ističe: 23.04.

Sniženje do: 20%

Hoše Komerc akcija od 17.04. do 23.04. godine donosi vam brojne proizvode po povoljnim cijenama. U ovom pregledu smo vam predstavili najzanimljivije proizvode, kao i njihove cijene i popuste. Ukoliko želite uštedjeti novac pri kupovini kvalitetnih proizvoda, Hoše Komerc akcija je pravo mjesto za vas. Ne propustite priliku da iskoristite ove sjajne ponude i osigurate si zdrave i ukusne namirnice po najboljim cijenama.

Hoše Komerc akcija od 17.04. do 23.04. – Pregled proizvoda i cijena

Dobrodošli na Cjenoteka.ba, gdje ćemo vam predstaviti Hoše Komerc akciju od 17.04. do 23.04. godine. U ovom pregledu ćemo detaljno opisati proizvode, njihove cijene i popuste. Ako tražite kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama, ovo je akcija za vas!

Prehrambeni proizvodi

Kafa Merka 500g – 7,45KM

Prva naša ponuda iz Hoše Komerc akcije je Kafa Merka, koja je dostupna po cijeni od 7,45KM za pakovanje od 500g. Ova kafa je savršena za ljubitelje jake i aromatične kafe. Proizvedena je od najboljih zrna kafe, koje će oduševiti vaša osjetila.

Orah kg – 8,95KM

Sljedeći proizvod u Hoše Komerc akciji je orah po cijeni od samo 8,95KM za kilogram. Orah je bogat izvor zdravih masti i proteina, a također sadrži velike količine vlakana. Orah je savršen za zdravu ishranu i može se koristiti u različitim jelima i poslasticama.

Jufka za baklavu 500g, Colly – 2,35KM

Jufka za baklavu je još jedan proizvod u ponudi Hoše Komerc akcije. Dostupna je po cijeni od samo 2,35KM za pakovanje od 500g. Ova jufka se lako razvlači i savršena je za pripremu tradicionalne baklave.

Mliječni program

Sir Edamer 1 kg, Paladin – 11,95KM

Sir Edamer 1 kg od proizvođača Paladin je dostupan po cijeni od 11,95KM u Hoše Komerc akciji. Ovaj sir je bogat proteinima i kalcijumom, te predstavlja odličan izvor hranjivih tvari. Sir Edamer je idealan za doručak, kao i za pripremu raznih jela.

Mileram 30% m.m. 400g – 2,65KM

Mileram je savršen za pripremu različitih umaka i poslastica. U Hoše Komerc akciji, mileram 30% m.m. 400g je dostupan po cijeni od samo 2,65KM. Ovaj proizvod je odličan izbor za sve koji žele ukusan mileram po povoljnoj cijeni.

Meso i prerađevine od mesa

Pileća prsa u omotaču, 1kg – 11,70KM

Pileća prsa u omotaču su odličan izvor proteina i vrlo su popularna namirnica u različitim jelima. U Hoše Komerc akciji, možete kupiti pileća prsa u omotaču za samo 11,70KM po kilogramu. Ovaj proizvod je savršen izbor za sve koji žele zdravu hranu po povoljnoj cijeni.

Vlašićka kobasica 300g – Bajra – 5,90KM

Vlašićka kobasica proizvođača Bajra je dostupna po cijeni od samo 5,90KM za pakovanje od 300g u Hoše Komerc akciji. Ova kobasica ima bogat i aromatičan okus i odlična je za pripremu različitih jela.

Voće i povrće

Banana kg – 2,80KM

Banane su odličan izvor vlakana, vitamina i minerala. U Hoše Komerc akciji, možete kupiti banane po cijeni od samo 2,80KM po kilogramu. Ove zdrave i ukusne namirnice su savršen izbor za zdravu ishranu.

Limun 1kg – 1,95KM

Limun je odličan izvor vitamina C i antioksidanata. U Hoše Komerc akciji, možete kupiti limun po cijeni od samo 1,95KM po kilogramu. Limun se može koristiti u pripremi raznih jela i pića, a također ima brojna ljekovita svojstva.

Paprika babura – 2,70KM

Paprika babura je bogata antioksidantima i vlaknima. U Hoše Komerc akciji, možete kupiti papriku baburu po cijeni od samo 2,70KM po komadu. Ova paprika je savršena za pripremu različitih jela, a također ima brojna zdravstvena svojstva.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.