Fotuna markti vikend akcija od 11.03. do 12.03.

Ističe: 12.03.

Sniženje do: 20%

Fortuna marketi nude fantastičnu vikend akciju s super niskim cijenama koje vrijede samo za dane 11.03. i 12.03. Ne propustite ovu priliku i iskoristite popuste na proizvode koji su potrebni svakom domaćinstvu.

U novoj Fortuna vikend akciji pronaći ćete širok izbor proizvoda po povoljnim cijenama. Mikrovalna pećnica je dostupna već od 140KM, dok su pegle već od 59KM. Za one koji žele biti topli i udobni, Fortuna marketi nude dugi ženski džemper već od 15KM i dječiju trenerku već od 3,50KM.

Pored toga, Fortuna marketi nude i super cijene za svježe voće i jogurt. Jabuke su dostupne već od 1,50KM, a jogurt već od 1,99KM. Ovo je idealna prilika da opskrbite svoj dom zdravim i svježim namirnicama po povoljnim cijenama.

Ne propustite ovu fantastičnu vikend akciju u Fortuna marketima i uštedite novac na kvalitetnim proizvodima. Posjetite nas 11.03. i 12.03. i iskoristite priliku za kupovinu po super cijenama!

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.