Fortuna vikend akcija od 17.06. do 18.06.

Ističe: 18.06.

Sniženje do: 20%

Fortuna vikend akcija od 17.06. do 18.06. pruža vam izvanredne prilike za uštedu i nabavu raznih proizvoda po povoljnim cijenama. Bilo da ste ljubitelj mesa, voća i povrća, prehrambenih proizvoda ili tehnike, ova akcija ima nešto za svakoga. Iskoristite priliku i posjetite trgovine Fortuna kako biste iskoristili ovu vikend akciju. Ne propustite priliku za uštedu i nabavu kvalitetnih proizvoda koji će zadovoljiti vaše potrebe i želje.

Fortuna vikend akcija od 17.06. do 18.06.

Dobrodošli na vikend akciju u trgovinama Fortuna! Od 17.06. do 18.06., Fortuna je pripremila izvanredne popuste na različite proizvode. Bilo da ste ljubitelj mesa, voća i povrća, prehrambenih proizvoda ili tehnike, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe. U ovom članku vam donosimo pregled nekih od najatraktivnijih ponuda koje možete pronaći tijekom vikend akcije.

Meso i mesne prerađevine

Kremenadla sa kosti kg – 9,95KM

Za sve ljubitelje sočnog i ukusnog mesa, Fortuna je pripremila posebnu ponudu kremenadli sa kosti. Ove ukusne kremenadle idealne su za pripremu na roštilju ili pečenju u pećnici. Svaki zalogaj oduševit će vas bogatim okusom i mekoćom mesa. Iskoristite priliku i nabavite kremenadle sa kosti po cijeni od samo 9,95KM po kilogramu!

Teleća plećka kg – 16,95KM

Ako ste ljubitelj telećeg mesa, ne propustite posebnu ponudu teleće plećke u trgovinama Fortuna. Teleća plećka je izuzetno sočna i mekana, idealna za pripremu pečenja ili gulaša. Uz nju možete stvoriti neodoljive okuse i zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Sada je pravi trenutak da je nabavite po sniženoj cijeni od 16,95KM po kilogramu!

Batak sa karabatkom kg – 5,95KM

Za ljubitelje piletine, Fortuna je pripremila posebnu ponudu bataka sa karabatkom. Ovi sočni bataci idealni su za pečenje, prženje ili pripremu raznih jela. S njima možete stvoriti ukusne i zdrave obroke za cijelu obitelj. Iskoristite vikend akciju i nabavite batake sa karabatkom po cijeni od samo 5,95KM po kilogramu!

Voće i povrće

Krompir crveni kg – 1,85KM

Svjež i zdrav krompir crvene boje možete pronaći po iznimno povoljnoj cijeni u trgovinama Fortuna. Ovaj krompir je savršen za pripremu pečenih, kuhanih ili prženih jela. Iskoristite priliku i nabavite kvalitetan crveni krompir po cijeni od samo 1,85KM po kilogramu!

Jabuke kg – 1,50KM

Uživajte u sočnim i ukusnim jabukama po posebnoj cijeni tijekom vikend akcije u Fortuni. Jabuke su izvor vitamina i minerala te su nezaobilazan dio zdrave prehrane. Iskoristite priliku i nabavite svježe jabuke po cijeni od samo 1,50KM po kilogramu!

Lubenica kg – 1,30KM

Ljetno osvježenje dolazi u obliku sočne lubenice koju možete pronaći po povoljnoj cijeni u Fortuni. Osvježite se i uživajte u slatkim zalogajima ovog sočnog voća. Iskoristite vikend akciju i nabavite ukusnu lubenicu po cijeni od samo 1,30KM po kilogramu!

Prehrambeni proizvodi

Mljevena kafa Gold Grand 500g – 8,50KM

Za pravi užitak u jutarnjoj kavi, Fortuna je pripremila posebnu ponudu mljevene kave Gold Grand. Uz ovu aromatičnu kavu vaša jutra će započeti na najbolji mogući način. Iskoristite vikend akciju i nabavite pakiranje od 500 grama po cijeni od samo 8,50KM!

Pavlaka 12% m.m. 850g, Meggle – 3,50KM

Ako volite kremaste umake, juhe ili slastice, ne propustite posebnu ponudu pavlake 12% m.m. Meggle. Ova vrhunska pavlaka savršena je za razne kulinarske kreacije. Iskoristite priliku i nabavite pakiranje od 850 grama po cijeni od samo 3,50KM!

Tehnika

Frižider Gorenje – 550KM

Za sve one koji planiraju obnoviti svoju kuhinju, Fortuna je pripremila posebnu ponudu frižidera Gorenje. Ovaj moderni i energetski učinkovit frižider pružit će vam prostor za pohranu hrane i održavati je svježom i hladnom. Iskoristite vikend akciju i nabavite frižider Gorenje po cijeni od samo 550KM!

Mini električni šport – 115KM

Za sve ljubitelje sporta i aktivnog načina života, Fortuna je pripremila posebnu ponudu mini električnog športa. Ovaj praktični uređaj omogućava vam vježbanje i održavanje kondicije u udobnosti vlastitog doma. Iskoristite priliku i nabavite mini električni šport po cijeni od samo 115KM!

Mašina za suđe Vox – 475KM

Olakšajte si svakodnevne kućanske poslove uz pomoć mašine za suđe Vox. Ova moderna i učinkovita mašina će vam uštedjeti vrijeme i trud prilikom pranja posuđa. Iskoristite vikend akciju i nabavite mašinu za suđe Vox po cijeni od samo 475KM!

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.