Fortuna marketi vikend akcija od 29.04. do 01.05.

Ističe: 01.05.

Sniženje do: 20%

Fortuna marketi vikend akcije od 29.04. do 01.05. uključuje širok spektar proizvoda iz prehrambenog sektora, mesa i prerađevina od mesa, svježeg voća i povrća te tehnike. Popusti na pojedine proizvode dostižu i do 25%, stoga ne propustite priliku za uštedu prilikom kupovine. Posjetite Fortuna markete i nabavite sve što vam je potrebno za savršenu pripremu jela i napitaka.

Fortuna Marketi Vikend Akcija Od 29.04. do 01.05

Fortuna marketi pripremili su odličnu vikend akciju za sve svoje kupce. Akcija vrijedi od 29.04. do 01.05. i obuhvaća različite proizvode iz prehrambenog sektora, mesa i prerađevina od mesa, svježeg voća i povrća te tehnike. U nastavku pročitajte koje su to ponude i koliko možete uštedjeti prilikom kupnje.

Fortuna marketi vikend akcija od 29.04. do 01.05. – Prehrambeni Proizvodi

Majoneza 620ml, Zvijezda – 5,45KM

Zvijezda majoneza 620ml možete nabaviti po cijeni od samo 5,45KM, što je popust od 10% u odnosu na redovnu cijenu. Ova majoneza vrhunske kvalitete savršeno se slaže uz razne vrste jela i dodatno ih obogaćuje.

Kečap 1kg, Polimark – 3,95KM

U Fortuna marketima možete pronaći kečap Polimark u pakiranju od 1kg po cijeni od samo 3,95KM, što je popust od čak 20%. Ovaj kečap izvrsnog okusa može se koristiti u raznim jelima, kao što su hamburgersi, hot dogovi, sendviči i drugo.

Meso i Prerađevine od Mesa

Svinjski But kg – 10,50KM

Svinjski but je jedan od najboljih komada mesa koji se može pripremiti na razne načine. U Fortuna marketima možete nabaviti svinjski but po cijeni od samo 10,50KM po kilogramu, što je popust od 10%.

Ćevapi kg – 11,95KM

Ćevapi su jedan od omiljenih specijaliteta na području Balkana, a u Fortuna marketima možete nabaviti kvalitetne ćevape po cijeni od 11,95KM po kilogramu, što je popust od 10%. Uz ćevape, preporučujemo poslužiti luk i ajvar za savršen ugođaj.

Kobasica sa Sirom i Slaninom kg – 11,50KM

Kobasica sa sirom i slaninom je specijalitet koji će oduševiti sve ljubitelje mesa. U Fortuna marketima možete nabaviti ovu ukusnu kobasicu po cijeni od samo 11,50KM po kilogramu, što je popust od 10%.

Svježe Voće i Povrće

Mladi Krompir kg – 1,50KM

Mladi krompir idealan je dodatak mnogim jelima, a u Fortuna marketima možete ga nabaviti po cijeni od samo 1,50KM po kilogramu, što je popust od 25%.

Paradajz kg – 2,95KM

Paradajz je jedan od najzdravijih plodova i uvrstio se u gotovo svaku kuhinju. U Fortuna marketima možete nabaviti svježi paradajz po cijeni od 2,95KM po kilogramu, što je popust od 10%. Paradajz je odličan izvor vitamina C i antioksidansa te se preporučuje svima koji žele zdravu prehranu.

Tikvica kg – 2,35KM

Tikvica je povrće koje je idealno za pripremu raznih jela, a u Fortuna marketima možete nabaviti svježu tikvicu po cijeni od samo 2,35KM po kilogramu, što je popust od 10%. Tikvice su bogate vlaknima, vitaminima i mineralima te su savršena namirnica za zdravu prehranu.

Fortuna marketi vikend akcija od 29.04. do 01.05. – Tehnika

Mikser sa Posudom, VOX – 90KM

Mikser sa posudom odličan je alat za pripremu raznih jela i slastica. U Fortuna marketima možete nabaviti kvalitetan mikser VOX po cijeni od samo 90KM, što je popust od 10%. Ovaj mikser je jednostavan za korištenje, a uz posudu od 4,2L omogućuje pripremu velikih količina hrane.

Pegla, Gorenje – 50KM

Gorenje pegla izvrsna je za glačanje raznih tkanina i materijala. U Fortuna marketima možete nabaviti ovu kvalitetnu peglu po cijeni od samo 50KM, što je popust od 10%. Ova pegla ima snagu od 2000W te se brzo zagrijava i omogućuje lako glačanje.

Kuhalo za Vodu 600ml – 5,00KM

Kuhalo za vodu jedan je od nezaobilaznih uređaja u kuhinji. U Fortuna marketima možete nabaviti ovo praktično kuhalo za vodu od 600ml po cijeni od samo 5,00KM, što je popust od 20%. Ovo kuhalo za vodu je jednostavno za korištenje te omogućuje brzo zagrijavanje vode za pripremu raznih napitaka.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.