Fortuna Home katalog od 01.05. do 31.05.

Ističe: 31.05.

Sniženje do: 20%

Fortuna Home katalog od 01.05. do 31.05. za mjesec maj nudi veliki izbor proizvoda za uređenje vašeg doma po izuzetno povoljnim cijenama. Od bijele tehnike i malih kućanskih aparata do dekorativnog posuđa, peškira i zavjesa te kosilica, u ovom katalogu možete pronaći sve što vam treba. Uz pristupačne cijene, Fortuna Home nudi i kvalitetne proizvode koji će vam olakšati svakodnevni život u vašem domu. Iskoristite ovu priliku i nabavite sve što vam treba po izuzetno povoljnim cijenama.

Fortuna Home katalog od 01.05. do 31.05.

Tražite li proizvode za uređenje vašeg doma po povoljnim cijenama? Fortuna Home katalog za mjesec svibanj je stigao! U ovom katalogu možete pronaći bogat izbor bijele tehnike, malih kućanskih aparata, dekorativnog posuđa, peškira i zavjesa te kosilica po izuzetno pristupačnim cijenama. Pogledajmo neke od proizvoda iz kataloga.

Bijela tehnika

Frižider VOX – 365KM

Ako tražite novi frižider, u ovom katalogu možete pronaći model marke VOX po cijeni od 365KM. Radi se o frižideru s ukupnim kapacitetom od 249 litara, što je dovoljno za obitelj od 3 do 4 osobe. Posjeduje energetski razred A+ što znači da troši manje energije, a istovremeno nudi dovoljno prostora za pohranu hrane.

Mašina za pranje suđa VOX – 485KM

Ako želite olakšati svoj posao u kuhinji, Fortuna Home katalog nudi vam mašinu za pranje suđa marke VOX po cijeni od 485KM. Ovaj model ima kapacitet za 12 kompleta posuđa, a posjeduje i funkciju brzog pranja koja omogućuje čišćenje posuđa u samo 30 minuta.

Mali kućanski aparati

Električni grill FS – 55KM

Volite li roštiljati, ali nemate uvijek vremena za to? Električni grill marke FS je idealan za vas! U ovom katalogu možete ga pronaći po cijeni od 55KM. Ovaj model je idealan za pripremu hrane za 2-3 osobe, a istovremeno je vrlo praktičan za korištenje u zatvorenom prostoru.

Usisivač Torando VOX -139KM

Potreban vam je novi usisavač? Fortuna Home katalog nudi vam usisavač marke Torando VOX po cijeni od 139KM. Ovaj model ima snagu usisavanja od 700W i posjeduje vrećice za prašinu koje su jednostavne za mijenjanje.

Pegla Philips – 59KM

Pegla marke Philips je vrlo kvalitetan i pouzdan proizvod koji će vam pomoći da savršeno ispeglate odjeću. U ovom katalogu možete je pronaći po cijeni od 59KM. Ovaj model ima snagu od 2000W te keramičku ploču koja omogućuje ravnomjerno zagrijavanje.

Dekorativno posuđe

Čaše već od 2,95KM

Fortuna Home katalog nudi vam velik izbor dekorativnih čaša po izuzetno povoljnim cijenama. Počevši od 2,95KM, možete pronaći čaše različitih veličina i oblika koje će savršeno nadopuniti vašu kolekciju.

Tacna Aurora – 5,50KM

Ako tražite elegantnu tacnu za posluživanje hrane, Fortuna Home katalog nudi vam model Aurora po cijeni od 5,50KM. Ova tacna je idealna za posluživanje kolača, voća ili slanih zalogaja.

Bokal 1,25l – 5,50KM

Bokal marke Fortuna je praktičan i elegantan proizvod po cijeni od samo 5,50KM. Volumen ovog bokala je 1,25 litara što je dovoljno za posluživanje pića za više osoba.

Peškiri i zavjese

Peškir soft – 8,50KM

Peškir marke Soft je idealan za svakodnevnu upotrebu. U ovom katalogu možete ga pronaći po cijeni od 8,50KM. Ovaj peškir je vrlo mekan i upija vlagu, a istovremeno se brzo suši.

Paravan – 19,00KM

Paravan je idealan proizvod za privatnost u vašem domu. Fortuna Home katalog nudi vam paravan po cijeni od 19,00KM. Ovaj paravan je izrađen od kvalitetnih materijala te je vrlo jednostavan za sklapanje i prenošenje.

Zavjese već od 6KM po dužnom metru

Zavjese su odličan način za osvježavanje vašeg doma. U ovom katalogu možete pronaći veliki izbor zavjesa po cijeni već od 6KM po dužnom metru. Izbor boja i uzoraka je vrlo raznolik tako da ćete sigurno pronaći zavjese koje će se savršeno uklopiti u vaš dom.

Kosilice

Kosilica električna Raider – 110KM

Ako tražite kosilicu za manje vrtove, Fortuna Home katalog nudi vam električnu kosilicu marke Raider po cijeni od 110KM. Ovaj model je vrlo jednostavan za upotrebu, a istovremeno nudi i mogućnost podesivog reza.

Kosilica samohodna Raider – 525KM

Ako imate veći vrt, možda biste trebali razmisliti o nabavi samohodne kosilice. U ovom katalogu možete pronaći samohodnu kosilicu marke Raider po cijeni od 525KM. Ovaj model posjeduje snagu od 3,5 KS i ima širinu reza od 53cm.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.