Elektronski katalozi u Bosni i Hercegovini

Kako radi cjenoteka.ba

PREGLEDAJTE NAJNOVIJE KATALOGE

Pripremite se za sljedeći odlazak u kupovinu uz cjenoteka.ba odaberite omiljenog prodavača i pregledajte najnovije dostupne kataloge.

PRONAĐITE NAJBOLJE AKCIJE

Pronađite proizvode koji vas najviše zanimaju: odaberite kategoriju, prodavača ili trgovinu i provjerite cjene proizvoda u njihovim najnovijim katalozima.

KUPITE U PRODAVNICI

Pronađite najbližu prodavnicu: koristite mapu da otkrijete lokacije trgovina u Vašoj blizini zajedno s radnim vremenom trgovina.

Svi elektronski katalozi u Bosni i Hercegovini

Najveći izbor e-kataloga u Bosni I Hercegovini sa svim najnovijim sniženjima, akcijama I ponudama.

Otkrivamo najnovije i ažurne e-kataloge u Bosni I Hercegovini kao i posebne ponude za kupovinu u svim gradovima kako bismo vam olakšali odabir prave stvari bez gubljenja previše vremena. Obavještavamo vas o najboljim sniženjima, ponudama i akcijama. Pokrivamo sve, bilo da se radi o marketu, trgovačkom centru ili šoping radnji. Potražite najnovije e-kataloge marketa Bingo, Amko, Mercator, Konzum, FIS kao I mnoge druge.

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.