Bingo vikend akcija od 09.03. do 12.03.

Ističe: 12.03.

Sniženje do: 36%

Ako tražite sjajnu priliku da uštedite, Bingo vikend akcija od 09.03. do 12.03. je savršena prilika za vas. Ovog vikenda, možete uživati u popustima, promocijama i ponudama u svojoj najbližoj Bingo trgovini. Cjenoteka.ba Vam donosi detaljan pregled najboljih ponuda u okviru Bingo vikend akcije od 9. do 12. marta.

U sklopu Bingo vikend akcija od 09.03. do 12.03., kupci će imati priliku uživati u popustima na širok asortiman proizvoda u svim Bingo trgovinama. Cjenoteka.ba je pripremila detaljan pregled najboljih akcija u ovoj vikend akciji.

Pregled akcije

Kupci će imati priliku uživati u popustima na širok asortiman proizvoda. Popusti se kreću od 10% do 36%, ovisno o kategoriji proizvoda. Posebno su značajni popusti na sljedeće proizvode:
– Prehrambeni proizvodi: 36% popusta
– Pića: 25% popusta
– Odjeća: 20% popusta

Najbolje ponude – Bingo vikend akcija od 09.03. do 12.03.

Prehrambeni proizvodi

Bingo ima bogatu ponudu prehrambenih proizvoda, a tokom vikend akcije posebno su zanimljivi sljedeći proizvodi:
– Svježe voće i povrće: Bingo nudi širok asortiman svježeg voća i povrća po povoljnim cijenama. U toku vikend akcije, kupci će imati dodatnih 36% popusta na cijene ovih proizvoda.
– Mliječni proizvodi: Uz dodatnih 15% popusta, kupci će moći uživati u ukusnim mliječnim proizvodima kao što su jogurt, sir i mlijeko.

Pića

Za ovu vikend akciju Bingo je pripremio veliki izbor pića, uključujući alkoholna i bezalkoholna pića. U toku vikend akcije, kupci će moći uživati u sljedećim ponudama:
– Bezalkoholna pića: U toku akcije, kupci će imati do 25% popusta na odabrane proizvode iz ove kategorije.

Higijenski proizvodi

Tokom Bingo vikend akcije, moći ćete uštedjeti na različitim higijenskim proizvodima, uključujući proizvode za njegu tijela, deterdžente i proizvode za čišćenje. Ove ponude uključuju i neke od najpopularnijih robnih marki.

Proizvodi za kuću

U sklopu vikend akcije, Bingo nudi popuste na do 36% na posteljinu, deke, jastuke, ručnike i ostale proizvode za kuću. Osim toga, tu su i proizvodi za dekoraciju doma, kao što su svijeće, vaze i ukrasni jastuci.

Lokacije

Bingo ima veliki broj trgovina širom Bosne i Hercegovine, a popusti vrijede za sve trgovine. Popis svih lokacija dostupan je na ovoj stranici.

Bingo vikend akcija od 9. do 12. marta pruža kupcima izvrsnu priliku za kupovinu proizvoda po odličnim cijenama. Popusti se kreću od 10% do 36%, ovisno o kategoriji proizvoda, a akcija vrijedi za sve Bingo trgovine u Bosni i Hercegovini. Od prehrambenih proizvoda, pića, odjeće do obuće, Bingo nudi širok izbor proizvoda za sve ukuse i potrebe. Sada je idealno vrijeme da posjetite Bingo trgovine i iskoristiti sve pogodnosti koje nudi Bingo vikend akcija.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.