Bingo katalog od 23.08. do 24.09.

Ističe: 24.09.

Sniženje do: 30%

Bingo katalog od 23.08. do 24.09. donosi neodoljive ponude koje će vas opremiti za pripremu zimnice sa lakoćom. Bez obzira da li želite pripremati velike količine ili samo povremeno uživati u domaćim ukusima, ove ponude na šerpama, teglama, sokovnicima i malim kućanskim aparatima čine vaš izbor lakšim. Ne propustite priliku da se pripremite za ukusnu zimu uz Bingo!

Bingo Katalog- Priprema Zimnice – Najbolje Ponude od 23.08. do 24.09.

Zima je na pragu, a sa njom i vreme za pripremu ukusne zimnice koja će nas obradovati tokom hladnih dana. Bingo je tu da vam olakša ovaj proces uz neodoljive ponude na posuđe, tegle, boce, sokovnike i male kućanske aparate. Bez obzira da li ste iskusni majstor zimnice ili tek početnik u ovoj veštini, ovaj Bingo katalog od 23.08. do 24.09. će vas opremiti svime što vam je potrebno za savršenu pripremu.

Raznolik Izbor Šerpi za Svaki Recept

 Šerpa 50cm/30l – 83,90KM

Ova prostrana šerpa je idealna za pripremu većih količina supa, čorbi ili variva. Sa svojih 30 litara zapremine, obezbeđuje dovoljno prostora za velike porodične obroke.

 Plitka Šerpa 40l – Sniženo 20% – 107,90KM

Za one koji vole da spremanje bude brzo i efikasno, plitka šerpa je pravi izbor. Sada po sniženoj ceni, pruža vam mogućnost da pripremite raznovrsna jela bez muke.

 Šerpa Plitka Masiv 48cm/30l – 112,90KM

Ova masivna šerpa ne samo da ima prelep dizajn, već je i izuzetno funkcionalna. Sa 30 litara prostora, zadovoljava potrebe i najvećih porodica.

Tegle i Boce – Čuvajte Arome Zime

Tegla sa Poklopcem 6/1 580ml – Sniženje 28% – 6,55KM

Pripremite domaći ajvar, džem ili turšiju i čuvajte njihovu svežinu u ovim praktičnim teglama sa poklopcem. Snižena cena čini ovo neodoljivo isplativim.

Tegla sa Poklopcem 6/1 720ml – Sniženo 23% – 7,50KM

Za one koji vole da prave veće količine zimnice, ova tegla od 720ml je pravi izbor. Sada po još povoljnijoj ceni, možete spremati i deliti svoje omiljene ukuse.

Boca 720ml 6/1 – Sniženo 20% – 7,95KM

Zimnica ne mora biti samo ukusna, već i lepo upakovana. Ove boce su idealne za sokove, sirupe ili likere koje želite pokloniti ili sačuvati za posebne trenutke.

Sokovnici – Zdravlje U Čaši

Sokovnik na Paru 8l, Inox – Sniženo 20% – 88,90KM

Ako ste ljubitelj svežih voćnih i povrtnih sokova, ovaj sokovnik na paru je savršen za vas. Zahvaljujući sniženoj ceni, možete sebi priuštiti zdrave napitke svakog dana.

Sve Bingo akcije možete pogledati na ovoj stranici. Ukoliko želite da budete informisani o budućim akcijama i ponudama, prijavite se BESPLATNO na naš newsletter ili nam se pridružite na Viberu.

 Sokovnik Gorenje – 149,90KM

Gorenje je ime koje garantuje kvalitet i dugotrajnost. Njihov sokovnik će vam omogućiti da iscedite svaku kap dragocenih hranljivih sastojaka iz voća i povrća.

 Sokovnik Mesko – 84,90KM

Sokovnik Mesko je pravi saveznik u vašem putovanju ka zdravijem načinu ishrane. Uz ovaj uređaj, priprema svežih sokova postaje brza i jednostavna.

Mali Kućanski Aparati – Efikasnost i Praktičnost

 Aparat za Vakumiranje Gorenje – 185,00KM

Očuvajte sveže ukuse i produžite rok trajanja namirnicama uz pomoć ovog vakuumskog aparata. Gorenje je sinonim za pouzdanost, pa možete biti sigurni u kvalitet ovog uređaja.

 Mašina za Mljevenje Mesa Asler – 83,90KM

Pripremite domaći ćevap, pljeskavice ili mesne okruglice uz pomoć ove mašine za mljevenje mesa. Asler vam omogućava potpunu kontrolu nad kvalitetom i sastavom mesa.

Rezalica Camery – 140,00KM

Za brzo i precizno sečenje voća, povrća, sira ili mesa, tu je Camery rezalica. Olakšajte pripremu zimnice uz ovaj praktičan uređaj.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.