Bingo katalog od 07.03. do 19.03.

Ističe: 19.03.

Sniženje do: 50%

Bingo katalog od 07.03. do 19.03. je događaj koji ne biste smjeli propustiti. Sniženje do 50% na prehrambene proizvode, od 07.03. do 19.03.2023. godine, pruža vam odličnu priliku da uštedite novac dok kupujete hranu, piće i druge prehrambene proizvode.

Cjenoteka.ba je portal koji vam omogućuje da uvijek budete u toku sa najnovijim akcijama u vašim omiljenim marketima. Ako tražite Bingo katalog sa super akcijskim cijenama, na pravom ste mjestu. U ovom tekstu ćemo vam predstaviti sve proizvode koji su na popustu u novom Bingo katalog od 07.03. do 19.03.

Bingo katalog od 07.03. do 19.03. donosi Vam sniženja do 50% na različite proizvode. Ovo je idealna prilika za sve one koji žele uštedjeti novac i kupiti proizvode po povoljnim cijenama. Među proizvodima koji su na popustu u novom Bingo katalogu nalaze se Napolitake sa 50% popusta, teleći vrat sa kostima po cijeni od samo 13,95KM/kg, kao i suho meso sniženo 11%.

Napolitake Lasta su omiljeni slatkiši mnogih ljudi, a sada ih možete kupiti po izuzetno povoljnoj cijeni. Ovi ukusni keksići dolaze u različitim okusima, pa svako može pronaći nešto za sebe. Teleći vrat sa kostima je odličan izbor za sve one koji vole meso, a žele kupiti kvalitetan proizvod po povoljnoj cijeni. Suhomesnati proizvodi su također na popustu, pa sada možete kupiti svoje omiljene proizvode i uštedjeti novac.

Uz ove proizvode, u novom Bingo katalogu možete pronaći i mnoge druge proizvode po akcijskim cijenama. U novom Bingo katalogu možete pronaći sve što vam treba za vašu kuhinju i domaćinstvo, od svježeg voća i povrća, preko mesa i ribe, do mliječnih proizvoda, kruha i peciva, slatkiša i grickalica, kao i higijenskih proizvoda.

Ako želite biti sigurni da nećete propustiti nijednu akciju, preporučujemo da se prijavite na newsletter na našoj stranici. Tako ćete uvijek biti u toku sa najnovijim akcijama i popustima u vašim omiljenim marketima.

Bingo katalog od 07.03. do 19.03. tako da ne propustite ovu priliku da kupite sve što vam treba po nižoj cijeni. Kako biste bili sigurni da ne propuštate nijednu ponudu, prelistajte novi Bingo katalog i pronađite najbolje ponude.

Posjetite najbližu Bingo prodavnicu i uživajte u sniženim cijenama.  Sve aktuelne kataloge i sniženja u Bingo prodavnicama možete pogledati ovdje.

 

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.