Tropic vikend akcija od 28.04. do 30.04.

Ističe: 30.04.

Sniženje do: 20%

Ne propustite Tropic vikend akciju od 28.04. do 30.04. i uživajte u najboljim prehrambenim proizvodima i mesu po nevjerojatno povoljnim cijenama.

Tropic vikend akcija od 28.04. do 30.04.

Tražite li kvalitetne prehrambene proizvode i meso po povoljnim cijenama? Tropic vikend akcija od 28.04. do 30.04. je pravo rješenje za vas! Ovaj vikend, odaberite najbolje prehrambene proizvode i meso po nevjerojatnim cijenama.

Prehrambeni proizvodi

Krastavci kg – 1,49KM

Jeste li ljubitelj ukusnih krastavaca? Uz Tropic vikend akciju, možete nabaviti krastavce po izvrsnoj cijeni od 1,49KM po kilogramu. Sada možete uživati u svježim i ukusnim krastavcima bez osjećaja krivnje zbog troškova.

Meso i prerađevine od mesa

Svinjska kremenadla – kg – 8,99KM

Volite li ukusno meso? Svinjska kremenadla su odličan izbor za vas. Sa svojom sočnošću i okusom, ovaj komad mesa neće vas razočarati. Nabavite svinjsku kremenadlu ovaj vikend po nevjerojatnoj cijeni od samo 8,99KM po kilogramu.

Srpska kobasica 300g, Carnex – 2,49KM

Za ljubitelje kobasica, Tropic vikend akcija nudi srpsku kobasicu Carnex po izvrsnoj cijeni od 2,49KM za 300 grama. Uz ovu kobasicu možete se osjećati kao da ste na odmoru u Srbiji dok uživate u njezinom ukusu.

Roštilj

Grill briket 2,5kg, Holz – 4,99KM

Volite li pripremati ukusne obroke na roštilju? Grill briketi Holz su idealni za vas. Sada možete nabaviti grill brikete po nevjerojatnoj cijeni od samo 4,99KM za 2,5 kg. Uz ove brikete, vaši obroci će biti savršeno pripremljeni i spremni za uživanje.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.