Tropic vikend akcija od 26.05. do 28.05.

Ističe: 28.05.

Sniženje do: 20%

Tropic vikend akcija od 26.05. do 28.05. donosi vam nevjerojatne popuste na razne proizvode. Iskoristite ovu priliku i nabavite kafu Grand Gold, sočni svinjski but, osvježavajuću dinju ili ukusni Pepsi po iznimno povoljnim cijenama. Ne propustite sjajne ponude i uštedite prilikom vikend kupovine. Posjetite našu trgovinu i iskoristite ove sjajne cijene dok traju!

Tropic vikend akcija od 26.05. do 28.05.

Dragi kupci, dobrodošli u najnoviju Tropic vikend akciju! Od 26.05. do 28.05., pripremili smo nevjerojatne popuste na različite proizvode kako bismo vam omogućili uštedu prilikom kupovine. U ovom članku ćemo vam predstaviti neke od najzanimljivijih ponuda koje vas očekuju. Ne propustite ovu priliku i iskoristite sjajne cijene koje smo pripremili za vas!

Prehrambreni proizvodi

Kafa 375g, Grand Gold – 6,89KM

Za sve ljubitelje kave, imamo odličnu ponudu – kafa 375g, Grand Gold po samo 6,89KM! Ova kafa je posebno odabrana kako bi pružila vrhunski okus i miris svakom šoljicom. Uživajte u bogatom i aromatičnom iskustvu koje vam pruža Grand Gold kafa. Ne propustite priliku da je nabavite po ovako povoljnoj cijeni!

Meso i mesne prerađevine

Svinjski but kg – 10,99KM

Za sve koji vole sočno i ukusno meso, svinjski but je idealan izbor. Uz Tropic vikend akciju, možete kupiti svinjski but po iznimnoj cijeni od samo 10,99KM po kilogramu. Svinjski but je izuzetno kvalitetan i bogat okusom, te je savršen za pripremu raznih jela. Iskoristite ovu akciju i priuštite si ukusne obroke po povoljnoj cijeni!

Voće

Dinja kg – 2,19KM

Ako volite svježe voće, imamo sjajnu ponudu za vas – dinja po cijeni od samo 2,19KM po kilogramu! Dinja je osvježavajuća voćka koja će vam donijeti trenutke osvježenja i užitka. Uz ovu povoljnu cijenu, možete se zasladiti sočnom i slatkom dinjom. Ne propustite ovu priliku da se počastite ovim ukusnim voćem!

Piće

Pepsi 2l – 2,19KM

Za sve ljubitelje osvježavajućih napitaka, tu je Pepsi 2l po cijeni od samo 2,19KM! Pepsi je poznati brend pića koji pruža neodoljivu kombinaciju okusa i osvježenja. Uz ovu ponudu, možete uživati u velikoj boci Pepsi pića po iznimnoj cijeni. Osigurajte si svoju zalihu i osvježite se s Pepsi pićem tijekom vikenda!

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.