Tropic vikend akcija od 21.04. do 23.04.

Ističe: 23.04.

Sniženje do: 20%

Tropic vikend akcija od 21.04. do 23.04. nudi sjajne popuste na neke od najboljih proizvoda koje možete kupiti. Uštedite novac na hrani, kućnoj hemiji i drugim proizvodima koje vam trebaju u svakodnevnom životu. Posjetite Tropic ovog vikenda i iskoristite njihove popuste i dobru uslugu.

Tropic vikend akcija od 21.04. do 23.04.

Tropic je jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini. Svake sedmice, oni nude svojim kupcima sjajne popuste na različite proizvode. Ovog vikenda, od 21.04. do 23.04., Tropic nudi posebne popuste na voće i povrće, meso i prerađevine od mesa, i kućnu hemiju. U ovom članku, pogledat ćemo neke od najboljih proizvoda koji su na popustu i koliko novca možete uštedjeti.

Voće i povrće

Tikvice kg – 2,79KM

Tikvice su jedan od najzdravijih povrća koje možete konzumirati. One su bogate vitaminom C, magnezijem, i kalijem, što čini ovo povrće izvrsnim izborom za vašu ishranu. Ove sedmice, Tropic nudi cijenu od 2,79KM za jedan kilogram tikvica, što je sjajan popust u odnosu na redovnu cijenu. Ne propustite priliku da uštedite novac i dobijete zdrave i ukusne tikvice.

Meso i prerađevine od mesa

Juneća plećka i vrat kg – 16,99KM

Ako volite meso, Tropic ima sjajnu ponudu za vas ovog vikenda. Juneća plećka i vrat su na popustu po cijeni od 16,99KM po kilogramu. Ovo je izvrsna prilika da kupite kvalitetno meso i pripremite ukusne obroke za sebe i svoju porodicu. Ne samo da ćete uštedjeti novac, već ćete dobiti i sjajan kvalitet mesa.

Kućna hemija

Deterdžent za veš 3,5kg, Faks – 11,99KM

Kućna hemija je također dio vikend akcije u Tropicu ovog vikenda. Deterdžent za veš 3,5kg, Faks, je na popustu po cijeni od 11,99KM. Ovo je sjajna prilika da uštedite novac na kućnim potrepštinama i obezbijedite sebi dovoljno deterdženta za naredne sedmice. Faks je poznati brend deterdženta za veš i ova ponuda će vam omogućiti da kupite visokokvalitetni proizvod po povoljnoj cijeni.

Aktuelni katalozi i sniženja u prodavnicama

Pogledajte i ostale kataloge

Lista za kupovinu BETA

Lista za kupovinu je naš praktični alat koji Vam omogućava da kreirate svoju listu za kupovinu. Vaša lista je spašena na Vašem uređaju i možete joj pristupiti pri sljedećoj posjeti supermarketu.